کتابشناسی آثار انصاریان: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    خط ۲۴: خط ۲۴:
    | پیش از =  
    | پیش از =  
    }}
    }}
    '''کتابشناسی آثار انصاریان''' کتابشناسی و معرفی مجموعه آثار استاد [[انصاریان، حسین|حسین انصاریان]] است که به کوشش [[سلمان حبیبی]]، تهیه و تنظیم شده است.
    '''کتابشناسی آثار انصاریان''' کتابشناسی و معرفی مجموعه آثار استاد [[انصاریان، حسین|حسین انصاریان]] است که به کوشش [[سلمان حبیبی]]، تهیه و تنظیم‌شده است.


    اين كتاب‌شناسى در دوازده فصل به معرفى آثار استاد [[انصاریان، حسین|حسین انصاریان]] پرداخته است. در ابتدا تلاش شده است تا نگاهى كوتاه به زندگانى و شخصيت علمى استاد به همراه تصاوير تعدادى از اجازه‌نامه‌هاى علماى بزرگ ارائه گردد<ref>ر.ک: مقدمه، ص9</ref>.
    اين كتاب‌شناسى در دوازده فصل به معرفى آثار استاد [[انصاریان، حسین|حسین انصاریان]] پرداخته است. در ابتدا تلاش شده است تا نگاهى كوتاه به زندگانى و شخصيت علمى استاد به همراه تصاوير تعدادى از اجازه‌نامه‌هاى علماى بزرگ ارائه گردد<ref>ر.ک: مقدمه، ص9</ref>.


    در فصل اول، ترجمه‌هاى [[انصاریان، حسین|استاد انصاريان]] از قرآن كريم، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه و مفاتيح الجنان به همراه چكيده توصيفى آنها معرفى شده است. در فصول بعدى كتاب، به ترتيب، مطالب ذیل درج گردیده است:
    در فصل اول، ترجمه‌هاى [[انصاریان، حسین|استاد انصاريان]] از قرآن كريم، نهج‌البلاغه، صحيفه سجاديه و مفاتیح‌الجنان به همراه چكيده توصيفى آن‌ها معرفی‌شده است. در فصول بعدى كتاب، به ترتيب، مطالب ذیل درج گردیده است:
    در فصل دوم، شروح و تفاسير استاد شامل سيزده مجلد تفسير حكيم، شرح و تفسير صحيفه سجاديه و... و در فصل سوم، تاريخ و سيره شامل معرفى سيره و كرامات اهل بيت(ع)، داستان‌هايى از زندگانى اميرالمؤمنين(ع)، فاطمه زهرا(س)، امام حسين(ع)، امام سجاد(ع)، عنايات امام عصر(عج) و... آمده است<ref>ر.ک: همان، ص9- 10</ref>.
    در فصل دوم، شروح و تفاسير استاد شامل سيزده مجلد تفسير حكيم، شرح و تفسير صحيفه سجاديه و... و در فصل سوم، تاريخ و سيره شامل معرفى سيره و كرامات اهل‌بیت(ع)، داستان‌هايى از زندگانى اميرالمؤمنين(ع)، فاطمه زهرا(س)، امام حسين(ع)، امام سجاد(ع)، عنايات امام عصر(عج) و... آمده است<ref>ر.ک: همان، ص9- 10</ref>.


    در فصل چهارم كتاب‌هاى استاد در موضوع عرفان و حكمت شامل كتاب‌هايى با عناوين اخلاق خوبان، لقمان حكيم و مجموعه‌اى از داستان‌هاى عرفانى استاد و در فصل پنجم كتاب‌هاى استاد در زمينه اخلاق و معارف اسلامى كه عمدتاً در مورد فضايل و رذايل اخلاقى نگاشته شده است<ref>همان، ص10</ref>.
    در فصل چهارم كتاب‌هاى استاد در موضوع عرفان و حكمت شامل كتاب‌هايى با عناوين اخلاق خوبان، لقمان حكيم و مجموعه‌اى از داستان‌هاى عرفانى استاد و در فصل پنجم كتاب‌هاى استاد درزمینهٔ اخلاق و معارف اسلامى كه عمدتاً در مورد فضايل و رذايل اخلاقى نگاشته شده است، معرفی‌شده‌اند<ref>همان، ص10</ref>.


    فصل ششم، مربوط به كتاب‌هاى استاد در موضوع اصول و عقايد اسلامى و مباحثى در مورد حج، زيارت و نماز مى‌باشد و در فصل هفتم، كتاب‌هاى تربيتى و اجتماعى استاد شامل نظام خانواده، روش‌هاى تربيتى اسلام، مباحث مربوط‍‌ به علم و دانش و كار و كوشش جای گرفته است<ref>ر.ک: همان، ص10- 11</ref>.
    فصل ششم، مربوط به كتاب‌هاى استاد در موضوع اصول و عقايد اسلامى و مباحثى در مورد حج، زيارت و نماز هست و در فصل هفتم، كتاب‌هاى تربيتى و اجتماعى استاد شامل نظام خانواده، روش‌هاى تربيتى اسلام، مباحث مربوط‍‌ به علم و دانش و كار و كوشش، جای گرفته است<ref>ر.ک: همان، ص10- 11</ref>.


    در فصل هشتم، ديوان اشعار و كتاب‌هاى ادبى استاد مانند مناجات‌نامه، دو بيتى‌هاى عرفانى، ديوان اشعار و اشعار مذهبى در مدح ورثاى امام حسين(ع) و در فصل نهم، ساير كتاب‌هاى استاد مانند كتاب ارزش كتاب و كتابخوانى و خاطرات ايشان معرفى و توصيف شده است<ref>همان، ص11</ref>.
    در فصل هشتم، ديوان اشعار و كتاب‌هاى ادبى استاد مانند مناجات‌نامه، دوبیتی‌های عرفانى، ديوان اشعار و اشعار مذهبى در مدح و رثاى امام حسين(ع) و در فصل نهم، ساير كتاب‌هاى استاد مانند ارزش كتاب و کتاب‌خوانی و خاطرات ايشان معرفى و توصیف‌شده است<ref>همان، ص11</ref>.


    در فصل دهم، كتاب‌هاى استاد كه به زبان‌هاى خارجى مانند زبان عربى، اردو، تركى آذرى، تركى استانبولى و انگليسى ترجمه شده، معرفى گرديده است و در فصل يازدهم، مجموعه‌اى از عناوين مقالات و مصاحبه‌هاى استاد گردآورى شده است<ref>همان</ref>.
    در فصل دهم، كتاب‌هاى استاد كه به زبان‌هاى خارجى مانند زبان عربى، اردو، تركى آذرى، تركى استانبولى و انگليسى ترجمه‌شده، معرفى گرديده است و در فصل يازدهم، مجموعه‌اى از عناوين مقالات و مصاحبه‌هاى استاد گردآوری‌شده است<ref>همان</ref>.


    در فصل دوازدهم فهرستى از سخنرانى‌ها و دروس استاد در زمينه‌هاى مختلف ارايه شده است و در پايان كتاب، جهت تسهيل در شناسايى موضوعات، نمايه جامع موضوعى فراهم آمده است تا بدين وسيله محققان و پژوهش‌گران ارجمند در سريع‌ترين زمان ممكن بتوانند از جزئى‌ترين موضوع در آثار ایشان مطلع گردند<ref>همان، ص11- 12</ref>.
    در فصل دوازدهم فهرستى از سخنرانى‌ها و دروس استاد درزمینهٔ مختلف ارائه‌شده است و در پايان كتاب، جهت تسهيل در شناسايى موضوعات، نمايه جامع موضوعى فراهم آمده است تا بدین‌وسیله محققان و پژوهش‌گران ارجمند در سريع‌ترين زمان ممكن بتوانند از جزئى‌ترين موضوع در آثار ایشان مطلع گردند<ref>همان، ص11- 12</ref>.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==
    خط ۵۲: خط ۵۲:
    [[رده:کتاب‌شناسی]]
    [[رده:کتاب‌شناسی]]
    [[رده:مقالات مهر 01 مکرمی]]
    [[رده:مقالات مهر 01 مکرمی]]
    [[رده:مقالات بازبینی نشده1]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده1]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 مهرماه 1401]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 مهرماه 1401]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ اکتبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۴۳

    کتابشناسی آثار انصاریان
    کتابشناسی آثار انصاریان
    پدیدآورانانصاریان، حسین (نويسنده)
    ناشرمؤلف
    مکان نشرایران - قم
    چاپ1
    شابک-
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    کتابشناسی آثار انصاریان کتابشناسی و معرفی مجموعه آثار استاد حسین انصاریان است که به کوشش سلمان حبیبی، تهیه و تنظیم‌شده است.

    اين كتاب‌شناسى در دوازده فصل به معرفى آثار استاد حسین انصاریان پرداخته است. در ابتدا تلاش شده است تا نگاهى كوتاه به زندگانى و شخصيت علمى استاد به همراه تصاوير تعدادى از اجازه‌نامه‌هاى علماى بزرگ ارائه گردد[۱].

    در فصل اول، ترجمه‌هاى استاد انصاريان از قرآن كريم، نهج‌البلاغه، صحيفه سجاديه و مفاتیح‌الجنان به همراه چكيده توصيفى آن‌ها معرفی‌شده است. در فصول بعدى كتاب، به ترتيب، مطالب ذیل درج گردیده است: در فصل دوم، شروح و تفاسير استاد شامل سيزده مجلد تفسير حكيم، شرح و تفسير صحيفه سجاديه و... و در فصل سوم، تاريخ و سيره شامل معرفى سيره و كرامات اهل‌بیت(ع)، داستان‌هايى از زندگانى اميرالمؤمنين(ع)، فاطمه زهرا(س)، امام حسين(ع)، امام سجاد(ع)، عنايات امام عصر(عج) و... آمده است[۲].

    در فصل چهارم كتاب‌هاى استاد در موضوع عرفان و حكمت شامل كتاب‌هايى با عناوين اخلاق خوبان، لقمان حكيم و مجموعه‌اى از داستان‌هاى عرفانى استاد و در فصل پنجم كتاب‌هاى استاد درزمینهٔ اخلاق و معارف اسلامى كه عمدتاً در مورد فضايل و رذايل اخلاقى نگاشته شده است، معرفی‌شده‌اند[۳].

    فصل ششم، مربوط به كتاب‌هاى استاد در موضوع اصول و عقايد اسلامى و مباحثى در مورد حج، زيارت و نماز هست و در فصل هفتم، كتاب‌هاى تربيتى و اجتماعى استاد شامل نظام خانواده، روش‌هاى تربيتى اسلام، مباحث مربوط‍‌ به علم و دانش و كار و كوشش، جای گرفته است[۴].

    در فصل هشتم، ديوان اشعار و كتاب‌هاى ادبى استاد مانند مناجات‌نامه، دوبیتی‌های عرفانى، ديوان اشعار و اشعار مذهبى در مدح و رثاى امام حسين(ع) و در فصل نهم، ساير كتاب‌هاى استاد مانند ارزش كتاب و کتاب‌خوانی و خاطرات ايشان معرفى و توصیف‌شده است[۵].

    در فصل دهم، كتاب‌هاى استاد كه به زبان‌هاى خارجى مانند زبان عربى، اردو، تركى آذرى، تركى استانبولى و انگليسى ترجمه‌شده، معرفى گرديده است و در فصل يازدهم، مجموعه‌اى از عناوين مقالات و مصاحبه‌هاى استاد گردآوری‌شده است[۶].

    در فصل دوازدهم فهرستى از سخنرانى‌ها و دروس استاد درزمینهٔ مختلف ارائه‌شده است و در پايان كتاب، جهت تسهيل در شناسايى موضوعات، نمايه جامع موضوعى فراهم آمده است تا بدین‌وسیله محققان و پژوهش‌گران ارجمند در سريع‌ترين زمان ممكن بتوانند از جزئى‌ترين موضوع در آثار ایشان مطلع گردند[۷].

    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه، ص9
    2. ر.ک: همان، ص9- 10
    3. همان، ص10
    4. ر.ک: همان، ص10- 11
    5. همان، ص11
    6. همان
    7. همان، ص11- 12

    منابع مقاله

    مقدمه و متن کتاب.


    وابسته‌ها