ذهبی، محمدحسین: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'لالدين' به 'ل‌الدين')
    جز (جایگزینی متن - ')ك' به ') ک')
    خط ۳۲: خط ۳۲:




    '''محمدحسين ذهبى '''، از استادان دانشگاه الازهر مصر، در سال 1333ق (1915م)، در «كفر الشيخ» متولد شد و 62 سال عمر كرد. او در روستاى خود حفظ قرآن را شروع كرد و تحصيلات خود را در دسوق و معهد الاسكندريةالدينى و كلية الشرعية به انجام رسانيد و به سال 1366ق، درجه دكتراى خود را از كلية اصول‌الدين دريافت كرد. او در آغاز خطيب و امام جماعت مساجد اوقاف بود، سپس مدرس دانشكده‌هاى الازهر گرديد و در ادامه، رئيس دانشكده شريعت و امين مجمع بحوث اسلامية و در نهايت، وزير اوقاف مصر گرديد. او در سال 1397ق (1977م)كشته شد.
    '''محمدحسين ذهبى '''، از استادان دانشگاه الازهر مصر، در سال 1333ق (1915م)، در «كفر الشيخ» متولد شد و 62 سال عمر كرد. او در روستاى خود حفظ قرآن را شروع كرد و تحصيلات خود را در دسوق و معهد الاسكندريةالدينى و كلية الشرعية به انجام رسانيد و به سال 1366ق، درجه دكتراى خود را از كلية اصول‌الدين دريافت كرد. او در آغاز خطيب و امام جماعت مساجد اوقاف بود، سپس مدرس دانشكده‌هاى الازهر گرديد و در ادامه، رئيس دانشكده شريعت و امين مجمع بحوث اسلامية و در نهايت، وزير اوقاف مصر گرديد. او در سال 1397ق (1977م) کشته شد.


    == آثار علمى او عبارتند از==
    == آثار علمى او عبارتند از==

    نسخهٔ ‏۲۴ فوریهٔ ۲۰۱۸، ساعت ۱۰:۵۹

    ذهبی، محمد حسین
    نام ذهبی، محمد حسین
    نام های دیگر
    نام پدر
    متولد 1915 م
    محل تولد
    رحلت 1397 هـ.ق یا 1977 م
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE1239AUTHORCODE


    محمدحسين ذهبى ، از استادان دانشگاه الازهر مصر، در سال 1333ق (1915م)، در «كفر الشيخ» متولد شد و 62 سال عمر كرد. او در روستاى خود حفظ قرآن را شروع كرد و تحصيلات خود را در دسوق و معهد الاسكندريةالدينى و كلية الشرعية به انجام رسانيد و به سال 1366ق، درجه دكتراى خود را از كلية اصول‌الدين دريافت كرد. او در آغاز خطيب و امام جماعت مساجد اوقاف بود، سپس مدرس دانشكده‌هاى الازهر گرديد و در ادامه، رئيس دانشكده شريعت و امين مجمع بحوث اسلامية و در نهايت، وزير اوقاف مصر گرديد. او در سال 1397ق (1977م) کشته شد.

    آثار علمى او عبارتند از

    1. التفسير و المفسرون؛
    2. مقدمة فى علم التفسير؛
    3. مقدمة فى علوم القرآن؛
    4. مقدمة فى علوم الحديث؛
    5. مشكلات الدعوة و الدعوات؛
    6. اثر اقامة الحدود فى استقرار المجتمع؛
    7. الاسرائيلات فى التفسير و الحديث؛
    8. الاتجاهات المنحرفة فى التفسير؛
    9. الشريعة الاسلامية (دراسة مقارنة بين مذاهب اهل السنة و مذهب الجعفرية)؛
    10. الاسلام و اهل الذمة؛
    11. نور اليقين من هدى خاتم المرسلين؛
    12. مجموعه مقالات در مجلات مختلف.


    وابسته‌ها

    التفسیر و المفسرون