قرآن و علوم انسانی: تفاوت میان نسخه‌ها

    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۹: خط ۲۹:
    }}
    }}


    '''قرآن و علوم انسانی:''' '''پرسش‌های قرآنی جوانان'''، جلد هشتم از مجموعه دوازده جلدی پرسش‌های قرآنی جوانان است که با زبان فارسی به بررسی و پاسخ به شبهات جدید دینی می‌پردازد. این کتاب اثر پژوهشگران مرکز تحقیقات قرآن کریم المهدی(ع) با نظارت [[رضایی اصفهانی، محمدعلی|محمدعلی رضایی اصفهانی]] است و انتشارات نسیم حیات انتشار آن را به‌عهده داشته است.
    '''قرآن و علوم انسانی: پرسش‌های قرآنی جوانان'''، جلد هشتم از مجموعه دوازده جلدی پرسش‌های قرآنی جوانان است که با زبان فارسی به بررسی و پاسخ به شبهات جدید دینی می‌پردازد. این کتاب اثر پژوهشگران مرکز تحقیقات قرآن کریم المهدی(ع) با نظارت [[رضایی اصفهانی، محمدعلی|محمدعلی رضایی اصفهانی]] است و انتشارات نسیم حیات انتشار آن را به‌عهده داشته است.


    این کتاب به دنبال پاسخگویی به سئوالاتی در مورد علوم مختلف انسانی است. از این رو در فصل اول کلیاتی از بهداشت روانی در آموزه‌های قرآنی و روایی ارائه گردیده و راهکارهایی قرآنی برای تأمین بهداشت روانی بیان شده  و در فصل دوم  به نقش اعتقادات در بهبود و آرامش روانی اشاره شده و نقش اعتقاد و توکل بر خداوند مورد بررسی قرار گرفته است، در فصل سوم به نقش روابط خانوادگی و اجتماعی در آسایش روحی اشاره شده و عوامل بهبوددهنده روابط اجتماعی مورد کنکاش قرار گرفته است. در فصل بعدی به نقش اقتصاد در بهداشت روانی پاسخ داده شده است.  
    این کتاب به دنبال پاسخگویی به سئوالاتی در مورد علوم مختلف انسانی است. از این رو در فصل اول کلیاتی از بهداشت روانی در آموزه‌های قرآنی و روایی ارائه گردیده<ref>ر.ک: متن کتاب، ص15</ref> و راهکارهایی قرآنی برای تأمین بهداشت روانی بیان شده<ref>ر.ک: همان، ص 36</ref> و در فصل دوم  به نقش اعتقادات در بهبود و آرامش روانی اشاره شده<ref>ر.ک: همان، ص67</ref> و نقش اعتقاد و توکل بر خداوند<ref>ر.ک: همان، ص76</ref> مورد بررسی قرار گرفته است، در فصل سوم به نقش روابط خانوادگی و اجتماعی در آسایش روحی اشاره شده<ref>ر.ک: همان، ص123</ref> و عوامل بهبوددهنده روابط اجتماعی مورد کنکاش قرار گرفته است.<ref>ر.ک: همان، ص157</ref> در فصل بعدی به نقش اقتصاد در بهداشت روانی پاسخ داده شده است.<ref>ر.ک: همان، ص 227</ref>


    در ادامه پرسش‌هایی در زمینه برخی دیگر از رشته‌های علوم انسانی مانند مدیریت، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، فراروان‌شناسی، اقتصاد و زیرشاخه‌های آنها مطرح شده و با رویکردی قرآنی و روایی به این پرسش‌ها پاسخ داده شده است.
    در ادامه پرسش‌هایی در زمینه برخی دیگر از رشته‌های علوم انسانی مانند مدیریت<ref>ر.ک: همان، ص243</ref>، جامعه‌شناسی<ref>ر.ک: همان، ص289</ref>، روان‌شناسی<ref>ر.ک: همان، ص397</ref>، فراروان‌شناسی<ref>ر.ک: همان، ص407</ref>، اقتصاد و زیرشاخه‌های آنها مطرح شده<ref>ر.ک: همان، ص403</ref> و با رویکردی قرآنی و روایی به این پرسش‌ها پاسخ داده شده است.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==
    خط ۳۹: خط ۳۹:
    ==منابع مقاله==
    ==منابع مقاله==
     
    متن کتاب


    ==وابسته‌ها==
    ==وابسته‌ها==