کلانتری، الیاس: تفاوت میان نسخه‌ها

    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۴۴: خط ۴۴:
    کار مهم دیگر، شرکت در جلسات درسى و سخنرانى‌هاى مذهبى بود؛ به‌طورى که چند سالى فقط سه ساعت و نهایتاً چهار ساعت مى‌خوابید و هیچ وقتى از شبانه‌روز را در امور غیر ضرورى صرف نمى‌کرد و تمام اینها از برکات اشتغال به حفظ قرآن و مطالعات اسلامى بود.
    کار مهم دیگر، شرکت در جلسات درسى و سخنرانى‌هاى مذهبى بود؛ به‌طورى که چند سالى فقط سه ساعت و نهایتاً چهار ساعت مى‌خوابید و هیچ وقتى از شبانه‌روز را در امور غیر ضرورى صرف نمى‌کرد و تمام اینها از برکات اشتغال به حفظ قرآن و مطالعات اسلامى بود.


    ایشان در سن 23 سالگی با بعضی از مدارس دینی در تهران و قم ارتباط برقرار می کند و تحصیل دروس حوزوی را به صورت انتخابی نه با نظام متداول در حوزه ها آغاز می نمایند و در سن بیست و پنج سالگی با ورود به دانشکده الهیات دانشگاه تهران تحصیل دروس دانشگاهی را نیز آغاز می کنند و تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل می دهند. ر این زمان، اشتغال به حفظ قرآن مجید پایان یافته بود و او شروع به حفظ نهج‌البلاغه کرد.  
    ایشان در سن 23 سالگی با بعضی از مدارس دینی در تهران و قم ارتباط برقرار می‌کند و تحصیل دروس حوزوی را به صورت انتخابی نه با نظام متداول در حوزه ها آغاز می‌نمایند و در سن بیست و پنج سالگی با ورود به دانشکده الهیات دانشگاه تهران تحصیل دروس دانشگاهی را نیز آغاز می‌کنند و تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل می دهند. در این زمان، اشتغال به حفظ قرآن مجید پایان یافته بود و او شروع به حفظ نهج‌البلاغه کرد.  


    در مهرماه سال ۱۳۵۷ جهت تدریس دروس قرآن وارد مدرسه علوی می شوند و تدریس خود را از همان زمان شروع می کنند و بعد از مدتی تدریس در مدارس مختلف و مراکز تربیت معلم، تدریس در دانشگاه را از سال ۱۳۶۵ شروع می نمایند.
    در مهرماه سال ۱۳۵۷ جهت تدریس دروس قرآن وارد مدرسه علوی می شوند و تدریس خود را از همان زمان شروع می کنند و بعد از مدتی تدریس در مدارس مختلف و مراکز تربیت معلم، تدریس در دانشگاه را از سال ۱۳۶۵ شروع می‌نمایند.


    استاد همزمان با تدریس در دانشگاه به سخنرانی و تدریس در مجامع مذهبی می پردازند و این فعالیت ایشان تاکنون ادامه یافته است. این سخنرانی ها عمدتاً در مورد تفسیر آیات قرآن، شرح و توضیح خطبه های امیرالمؤمنین علی (ع) در نهج البلاغه، شرح و توضیح سیره شریف معصومین (ع)،عقاید و اخلاق دینی و همچنین در جهت پاسخ به سؤالات و شبهات مربوط به آیات قرآن و عقاید دینی ادامه یافته است.
    استاد همزمان با تدریس در دانشگاه به سخنرانی و تدریس در مجامع مذهبی می پردازند و این فعالیت ایشان تاکنون ادامه یافته است. این سخنرانی‌ها عمدتاً در مورد تفسیر آیات قرآن، شرح و توضیح خطبه های [[امام علی علیه‌السلام|امیرالمؤمنین علی (ع)]] در نهج البلاغه، شرح و توضیح سیره شریف معصومین (ع)، عقاید و اخلاق دینی و همچنین در جهت پاسخ به سؤالات و شبهات مربوط به آیات قرآن و عقاید دینی ادامه یافته است.


    ایشان فعالیت فرهنگی در رادیو و تلویزیون را از شرکت در برنامه عصر گفتمان رادیو جوان شروع کرده و به صورت سخنرانی ها، مصاحبه ها و شرکت در برنامه های پرسش و پاسخ با برخی شبکه ها از جمله شبکه قرآن و معارف سیما و همچنین رادیو قرآن ادامه می دهند.
    ایشان فعالیت فرهنگی در رادیو و تلویزیون را از شرکت در برنامه عصر گفتمان رادیو جوان شروع کرده و به صورت سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها و شرکت در برنامه‌های پرسش و پاسخ با برخی شبکه ها از جمله شبکه قرآن و معارف سیما و همچنین رادیو قرآن ادامه می‌دهند.


    == تشکیل کلاس‌های حفظ قرآن ==
    == تشکیل کلاس‌های حفظ قرآن ==
    استاد کلانتری پس از موفقیت در حفظ قرآن مجید به تشکیل کلاس ها و جلسات آموزشی در این زمینه اقدام می کنند و اولین جلسه حفظ قرآن را در سال ۱۳۵۶ در تهران برقرار می کنند. در آن زمان فعالیتی در کشورمان برای این منظور نبوده و می توان گفت کلاس های حفظ قرآن ایشان اولین اقدام در پایه ریزی این فعالیت مبارک به صورت علمی در ایران بود. که البته این موضوع خیلی سریع در کشور گسترش یافت. استاد کلاس های حفظ قرآن را ابتدا به صورت آزاد در مجامع مذهبی و سپس در یکی از مراکز تربیت معلم و بعد از آن نیز در دانشگاه ها ادامه دادند و حاصل روش کار در این کلاس ها به صورت کتابی تحت عنوان " اهمیت و روش حفظ قرآن " منتشر گردید.
    استاد کلانتری پس از موفقیت در حفظ قرآن مجید به تشکیل کلاس ها و جلسات آموزشی در این زمینه اقدام می کنند و اولین جلسه حفظ قرآن را در سال ۱۳۵۶ در تهران برقرار می کنند. در آن زمان فعالیتی در کشورمان برای این منظور نبوده و می توان گفت کلاس‌های حفظ قرآن ایشان اولین اقدام در پایه ریزی این فعالیت مبارک به صورت علمی در ایران بود. که البته این موضوع خیلی سریع در کشور گسترش یافت. استاد کلاس های حفظ قرآن را ابتدا به صورت آزاد در مجامع مذهبی و سپس در یکی از مراکز تربیت معلم و بعد از آن نیز در دانشگاه‌ها ادامه دادند و حاصل روش کار در این کلاس‌ها به صورت کتابی تحت عنوان " اهمیت و روش حفظ قرآن " منتشر گردید.


    == آثار==
    == آثار==