الفقه الميسر: تفاوت میان نسخه‌ها

    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۶: خط ۲۶:
    }}  
    }}  
       
       
     
    '''الفقه الميسّر'''، شیوه نوینی از ارائه احکام فقهی و استفتائات مطابق با فتاوای [[سیستانی، سید علی|آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی سیستانی]] (متولد 1309ش) مرجع بزرگ شیعه است. این اثر به زبان عربی با تصحیح علی کعبی منتشر شده است.
    '''الفقه الميسّر'''، شیوه نوینی از ارائه احکام فقهی و استفتائات مطابق با فتاوای آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی سیستانی (متولد 1309ش) مرجع بزرگ شیعه است. این اثر به زبان عربی با تصحیح علی کعبی منتشر شده است.


    ==ساختار==
    ==ساختار==
    خط ۳۵: خط ۳۴:


    ==گزارش محتوا==
    ==گزارش محتوا==
    در مقدمه کتاب از پرسش‌های نوین ضروری سخن رفته که پاسخ‌های روشن و دقیق می‌طلبد؛ این پاسخ‌ها باید مطابق با تحولات زمان و پاسخگوی مشکلات مختلف آن باشد. سپس به نقش بارز زعیم بزرگ حوزه علمیه نجف اشرف آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی سیستانی در این عرصه و حضور فعال ایشان در قلمروهای مختلف تفکر اسلامی اشاره شده است<ref>ر.ک: همان، ص5</ref>‏.
    در مقدمه کتاب از پرسش‌های نوین ضروری سخن رفته که پاسخ‌های روشن و دقیق می‌طلبد؛ این پاسخ‌ها باید مطابق با تحولات زمان و پاسخگوی مشکلات مختلف آن باشد. سپس به نقش بارز زعیم بزرگ حوزه علمیه نجف اشرف [[سیستانی، سید علی|آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی سیستانی]] در این عرصه و حضور فعال ایشان در قلمروهای مختلف تفکر اسلامی اشاره شده است<ref>ر.ک: همان، ص5</ref>‏.


    در این راستا ضرورت تهیه کتابی مختصر و میسر که مشتمل بر مهم‌ترین مسائل فقهی مورد ابتلا در عبادات و معاملات و مطابق با فتاوای آیت‌الله‌العظمی سیستانی باشد مطرح شده است. در این رابطه استفتائاتی که از نقاط مختلف جهان پرسیده شده و پاسخ‌های آنها گردآوری و برای وصول آسان به آنها تا حد امکان بر ابواب کتاب توزیع شده است<ref>ر.ک: همان</ref>‏.
    در این راستا ضرورت تهیه کتابی مختصر و میسر که مشتمل بر مهم‌ترین مسائل فقهی مورد ابتلا در عبادات و معاملات و مطابق با فتاوای [[سیستانی، سید علی|آیت‌الله‌العظمی سیستانی]] باشد مطرح شده است. در این رابطه استفتائاتی که از نقاط مختلف جهان پرسیده شده و پاسخ‌های آنها گردآوری و برای وصول آسان به آنها تا حد امکان بر ابواب کتاب توزیع شده است<ref>ر.ک: همان</ref>‏.


    پیش از طرح احکام اجتهاد و تقلید به‌عنوان تمهید، تعریفی از احکام و اقسام پنج‌گانه آن ارائه شده است<ref>ر.ک: متن کتاب، ص7</ref>‏.
    پیش از طرح احکام اجتهاد و تقلید به‌عنوان تمهید، تعریفی از احکام و اقسام پنج‌گانه آن ارائه شده است<ref>ر.ک: متن کتاب، ص7</ref>‏.
    خط ۴۹: خط ۴۸:


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==
    <references/>
    <references />


    ==منابع مقاله==
    ==منابع مقاله==