ابن جماعة، عبدالعزیز بن محمد: تفاوت میان نسخه‌ها

    جز (جایگزینی متن - 'براي' به 'برای')
    جز (جایگزینی متن - 'مي' به 'می')
    خط ۴۱: خط ۴۱:


    ==اساتيد==
    ==اساتيد==
    برای كسب علم از موطن خود مهاجرت كرد و از افرادي چون حافظ دمياطي، ابوالحسن بن صواف، ابراهيم مقدسي، ابوالفضل ابن عساكر، اسحاق بن يحيي آمدي حديث شنيد. وی مدتي را در مصر واسكندريه سكونت كرد و سپس به مكه رفت و آنگاه به موطن خود دمشق بازگشت.ابن جماعه مدتي سمت قاضي القضاة را عهده دار بود و زماني در جامع ابن طولون تدريس می‌كرد.از او با عنوان یکی از فقها و مفتيان و محدثان شافعي مذهب ياد كرده‌اند.  
    برای كسب علم از موطن خود مهاجرت كرد و از افرادي چون حافظ دمیاطي، ابوالحسن بن صواف، ابراهيم مقدسي، ابوالفضل ابن عساكر، اسحاق بن يحيي آمدي حديث شنيد. وی مدتي را در مصر واسكندريه سكونت كرد و سپس به مكه رفت و آنگاه به موطن خود دمشق بازگشت.ابن جماعه مدتي سمت قاضي القضاة را عهده دار بود و زماني در جامع ابن طولون تدريس می‌كرد.از او با عنوان یکی از فقها و مفتيان و محدثان شافعي مذهب ياد كرده‌اند.  


    ==آثار==
    ==آثار==
    خط ۴۷: خط ۴۷:


    ==وفات==
    ==وفات==
    آرزوی وی مرگ در حرمين بود و سرانجام به سال 767 در سفري كه به زيارت خانه خدا رفته بود در آنجا درگذشت و در باب المعلي دفن شد.
    آرزوی وی مرگ در حرمین بود و سرانجام به سال 767 در سفري كه به زيارت خانه خدا رفته بود در آنجا درگذشت و در باب المعلي دفن شد.
    ==وابسته‌ها==
    ==وابسته‌ها==
    {{وابسته‌ها}}
    {{وابسته‌ها}}