تاریخ کلیسای کاتولیک: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    (۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۲۷: خط ۲۷:
    }}
    }}


    ''' تاریخ کلیسای کاتولیک ''' از آثار مهم [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]]، متأله و فیلسوف مسیحی کاتولیک است که به قلم [[قنبری، حسن|حسن قنبری]] ترجمه شده است. او در این کتاب ضمن رعایت انصاف و اعتدال، با روش نقد تاریخی کلیسای کاتولیک را از آغاز تاکنون نقد کرده و نقاط ضعف و قوت آن را آشکار ساخته است. در واقع می‌توان گفت هدف از نگارش این کتاب نگاهی گذرا و همراه با نقد به سیر تحولات تاریخی کلیسای مسیحی از ابتدای شکل‌گیری آن تا دوران مدرن است.
    ''' تاریخ کلیسای کاتولیک'''، از آثار مهم [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]]، متأله و فیلسوف مسیحی کاتولیک است که به قلم [[قنبری، حسن|حسن قنبری]] ترجمه شده است. او در این کتاب ضمن رعایت انصاف و اعتدال، با روش نقد تاریخی کلیسای کاتولیک را از آغاز تاکنون نقد کرده و نقاط ضعف و قوت آن را آشکار ساخته است. در واقع می‌توان گفت هدف از نگارش این کتاب نگاهی گذرا و همراه با نقد به سیر تحولات تاریخی کلیسای مسیحی از ابتدای شکل‌گیری آن تا دوران مدرن است.


    [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]] در این کتاب به تفصیل به بررسی رویارویی نادرست کلیسای کاتولیک با مدرنیه و پیامدهای منفی آن می‌پردازد و در پایان نتیجه می‌گیرد که کلیسای کاتولیک نباید به الگوی پیش‌مدرن روی آورد و چشم خود را بر این واقعیت ببندد که در دوره جدید انسان جدیدی متولد شده است و در نتیجه تفسیری جدید از دین که مطابق با اقتضائات دوره جدید است، می‌طلبد. در واقع هدف اصلی [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]] در همه آثارش تلاش در راستای نوعی جمع میان سنت و مدرنیته است. بازگفتن تاریخ طولانی و پرفراز و نشیب کلیسای مسیحیت آن هم از زبان فردی که خود عضو این گروه است و مقطع مهم و حساسی از آن را درک کرده، در نوع خود جای تأمل دارد؛ به‌ویژه اینکه این خص رویکرد انتقادی به آن داشته باشد.  
    [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]] در این کتاب به تفصیل به بررسی رویارویی نادرست کلیسای کاتولیک با مدرنیه و پیامدهای منفی آن می‌پردازد و در پایان نتیجه می‌گیرد که کلیسای کاتولیک نباید به الگوی پیش‌مدرن روی آورد و چشم خود را بر این واقعیت ببندد که در دوره جدید انسان جدیدی متولد شده است و در نتیجه تفسیری جدید از دین که مطابق با اقتضائات دوره جدید است، می‌طلبد. در واقع هدف اصلی [[کونگ، هاوس|هانس کونگ]] در همه آثارش تلاش در راستای نوعی جمع میان سنت و مدرنیته است. بازگفتن تاریخ طولانی و پرفراز و نشیب کلیسای مسیحیت آن هم از زبان فردی که خود عضو این گروه است و مقطع مهم و حساسی از آن را درک کرده، در نوع خود جای تأمل دارد؛ به‌ویژه اینکه این خص رویکرد انتقادی به آن داشته باشد.<ref>ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، ص33</ref>
     
    <ref>ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، ص</ref>.


    ==پانویس==
    ==پانویس==
    خط ۴۷: خط ۴۵:
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 خرداد 1402]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 خرداد 1402]]
    [[رده:فاقد اتوماسیون]]
    [[رده:فاقد اتوماسیون]]
    [[رده:مقالات خرداد موسوی]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۰۹

    تاریخ کلیسای کاتولیک
    تاریخ کلیسای کاتولیک
    پدیدآورانکونگ، هاوس (مؤلف) قنبری، حسن (مترجم)
    ناشرمرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب
    مکان نشرایران - قم
    زبانفارسی
    کد کنگره
    BX ۹۴۵/۳/ک۹،ت۲ ۱۳۸۴

    تاریخ کلیسای کاتولیک، از آثار مهم هانس کونگ، متأله و فیلسوف مسیحی کاتولیک است که به قلم حسن قنبری ترجمه شده است. او در این کتاب ضمن رعایت انصاف و اعتدال، با روش نقد تاریخی کلیسای کاتولیک را از آغاز تاکنون نقد کرده و نقاط ضعف و قوت آن را آشکار ساخته است. در واقع می‌توان گفت هدف از نگارش این کتاب نگاهی گذرا و همراه با نقد به سیر تحولات تاریخی کلیسای مسیحی از ابتدای شکل‌گیری آن تا دوران مدرن است.

    هانس کونگ در این کتاب به تفصیل به بررسی رویارویی نادرست کلیسای کاتولیک با مدرنیه و پیامدهای منفی آن می‌پردازد و در پایان نتیجه می‌گیرد که کلیسای کاتولیک نباید به الگوی پیش‌مدرن روی آورد و چشم خود را بر این واقعیت ببندد که در دوره جدید انسان جدیدی متولد شده است و در نتیجه تفسیری جدید از دین که مطابق با اقتضائات دوره جدید است، می‌طلبد. در واقع هدف اصلی هانس کونگ در همه آثارش تلاش در راستای نوعی جمع میان سنت و مدرنیته است. بازگفتن تاریخ طولانی و پرفراز و نشیب کلیسای مسیحیت آن هم از زبان فردی که خود عضو این گروه است و مقطع مهم و حساسی از آن را درک کرده، در نوع خود جای تأمل دارد؛ به‌ویژه اینکه این خص رویکرد انتقادی به آن داشته باشد.[۱]

    پانویس

    1. ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، ص33

    منابع مقاله

    ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، کتاب‌شناسی توصیفی ادیان (دفتر اول: مسیحیت)، مشهد، بنیاد پژوهش‌های اسلامی، اول، 1392ش

    وابسته‌ها