رهنما، مهدی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - '،س' به '، س')
    جز (جایگزینی متن - ' می برد' به ' می‌برد')
     
    (۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۴۷: خط ۴۷:
    از اساتید ایشان «احمدی شاهرودی، شیخانی، [[شبیری، سید محمدجواد|سید جواد شبیری زنجانی]]، اسلامی، موسوی اصفهانی، نیازی، سیبویه، نکونام، جاودان، علیدوست، عندلیب، شمس، مروج جزایری، قائنی، طباطبایی، سهلی، منتظری مقدم، جوادی، شبیری زنجانی، حسینی وحسینی قزوینی» استفاده بردند.
    از اساتید ایشان «احمدی شاهرودی، شیخانی، [[شبیری، سید محمدجواد|سید جواد شبیری زنجانی]]، اسلامی، موسوی اصفهانی، نیازی، سیبویه، نکونام، جاودان، علیدوست، عندلیب، شمس، مروج جزایری، قائنی، طباطبایی، سهلی، منتظری مقدم، جوادی، شبیری زنجانی، حسینی وحسینی قزوینی» استفاده بردند.


    او همواره جزء نفرات برتر و ممتاز مدرسه فقهی و حوزه علمیه قم بوده‌اند. ایشان از سال 1385 در دوره خارج فقه و اصول، وارد مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام(موسس: مرحوم [[فاضل موحدی لنکرانی، محمد|آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی]]) شدند و از حضرات آیات: «نیازی، اسلامیان (طهارت و نجاست کافر و اهل کتاب-صلات جمعه)، قائنی، مجد(خمس)، [[فاضل لنکرانی، محمدجواد|جواد فاضل لنکرانی]]» و [[شبیری زنجانی، سید موسی|آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی]](صوم وبیع)، استفاده وافر می بردند. همچنین در قواعد فقهیه از حضرات آیات:«[[علیدوست]] و فاضل لنکرانی» و در رجال از حضرات آیات: «شبیری و ترابی» بهره بردند و در سال 1392 با اتمام سطح چهار بارتبه عالی از مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام فارغ التحصیل شدند.<ref>[http://mfehadi.blogfa.com/post/7 ر.ک: مؤسسه فقهی امام هادی(ع)]</ref>  
    او همواره جزء نفرات برتر و ممتاز مدرسه فقهی و حوزه علمیه قم بوده‌اند. ایشان از سال 1385 در دوره خارج فقه و اصول، وارد مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام(مؤسس: مرحوم [[فاضل موحدی لنکرانی، محمد|آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی]]) شدند و از حضرات آیات: «نیازی، اسلامیان (طهارت و نجاست کافر و اهل کتاب-صلات جمعه)، قائنی، مجد(خمس)، [[فاضل لنکرانی، محمدجواد|جواد فاضل لنکرانی]]» و [[شبیری زنجانی، سید موسی|آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی]](صوم وبیع)، استفاده وافر می‌بردند. همچنین در قواعد فقهیه از حضرات آیات:«[[علیدوست]] و فاضل لنکرانی» و در رجال از حضرات آیات: «شبیری و ترابی» بهره بردند و در سال 1392 با اتمام سطح چهار بارتبه عالی از مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام فارغ التحصیل شدند.<ref>[http://mfehadi.blogfa.com/post/7 ر.ک: مؤسسه فقهی امام هادی(ع)]</ref>  


    همچنین در سال 92 تا 93 در درس خارج حضرات آیات: «[[شبیری، سید محمدجواد|محمدجواد شبیری زنجانی]](ارث)، شهیدی (حج)» بهره بردند. همچنین از سال 1385 تا کنون در درس خارج فقه و اصول [[آیت‌الله قائنی]] حضور مستمر و موثر دارند.
    همچنین در سال 92 تا 93 در درس خارج حضرات آیات: «[[شبیری، سید محمدجواد|محمدجواد شبیری زنجانی]](ارث)، شهیدی (حج)» بهره بردند. همچنین از سال 1385 تا کنون در درس خارج فقه و اصول [[آیت‌الله قائنی]] حضور مستمر و مؤثر دارند.


    ==مشاغل==
    ==مشاغل==

    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۰۵

    NUR47854.jpg

    نام رهنما، مهدی
    نام‎های دیگر
    نام پدر حسن رهنما
    متولد ۲۰ خرداد ۱۳۶۰ش
    محل تولد رشت
    رحلت
    اساتید سید جواد شبیری زنجانی

    جواد فاضل لنکرانی

    آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی

    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE47854AUTHORCODE

    مهدی رهنما (متولد 1360ش)، دانش‌آموخته حوزه علمیه، نویسنده و محقق.

    ولادت

    ایشان در ۲۰ خرداد ۱۳۶۰ش در رشت متولد شد. پدرش شیخ حسن رهنما از روحانیون شهیر شهر بشمار می‌رود.

    تحصیلات

    رهنما از دوران اول ابتدایی ساکن قم شده و تا امروز در همین شهر سکونت دارد. او بعد از گرفتن دیپلم، وارد حوزه علمیه قم شد و در مدرسه آیت‌الله مکارم شیرازی آغاز به تحصیل علوم دینی کرد. سپس به مدرسه تخصصی فقهی آیت‌الله شبیری زنجانی رفته که به علت نمرات بالایش، در فهرست واحد نخبگان حوزه قرار گرفت. او درس خارج خود را نیز در مدرسه مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی گذرانده است.

    اساتید

    از اساتید ایشان «احمدی شاهرودی، شیخانی، سید جواد شبیری زنجانی، اسلامی، موسوی اصفهانی، نیازی، سیبویه، نکونام، جاودان، علیدوست، عندلیب، شمس، مروج جزایری، قائنی، طباطبایی، سهلی، منتظری مقدم، جوادی، شبیری زنجانی، حسینی وحسینی قزوینی» استفاده بردند.

    او همواره جزء نفرات برتر و ممتاز مدرسه فقهی و حوزه علمیه قم بوده‌اند. ایشان از سال 1385 در دوره خارج فقه و اصول، وارد مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام(مؤسس: مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی) شدند و از حضرات آیات: «نیازی، اسلامیان (طهارت و نجاست کافر و اهل کتاب-صلات جمعه)، قائنی، مجد(خمس)، جواد فاضل لنکرانی» و آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی(صوم وبیع)، استفاده وافر می‌بردند. همچنین در قواعد فقهیه از حضرات آیات:«علیدوست و فاضل لنکرانی» و در رجال از حضرات آیات: «شبیری و ترابی» بهره بردند و در سال 1392 با اتمام سطح چهار بارتبه عالی از مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام فارغ التحصیل شدند.[۱]

    همچنین در سال 92 تا 93 در درس خارج حضرات آیات: «محمدجواد شبیری زنجانی(ارث)، شهیدی (حج)» بهره بردند. همچنین از سال 1385 تا کنون در درس خارج فقه و اصول آیت‌الله قائنی حضور مستمر و مؤثر دارند.

    مشاغل

    او از سال ۱۳۸۸ تدریس در سطوح پایینی دروس حوزوی را در مدارس متعددی آغاز کرده و امروزه از مدرسین سطوح عالی حوزه علمیه قم بشمار می‌رود.

    رهنما از سال ۱۳۹۱ به عرصه مدیریت مدارس تخصصی فقه و اصول در حوزه علمیه قم ورود کرد. او در کنار حجت‌الاسلام سید محمد واحدی گیلانی مدیر سابق مدرسه حقانی، کار مدیریتی را تجربه کرد و بعد از آن خودش مدیریت مدرسه تخصصی فقه و اصول امامین عسکریین(ع) حوزه علمیه قم را برعهده گرفت.

    رهنما همچنین مدرسه تخصصی فقه و اصول ویژه طلاب گیلانی با نام مؤسسه امام هادی(ع) را ایجاد کرد تا طلبه‌هایی که مقدمات را در گیلان خوانده‌اند جذب این مرکز در قم شده و بعد از چند سال کار علمی منسجم، برای انجام خدمت به گیلان برگردند تا شاهد ارتقای علمی حوزه گیلان باشند[۲].

    پانویس

    1. ر.ک: مؤسسه فقهی امام هادی(ع)
    2. ر.ک: وب‌سایت مؤسسه مطالعات مبارزات اسلامی گیلان (رنگ ایمان)

    منابع مقاله

    1. وب‌سایت مؤسسه مطالعات مبارزات اسلامی گیلان (رنگ ایمان)
    2. مؤسسه فقهی امام هادی علیه‌السلام

    وابسته‌ها