النحو الجامع: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR20163J1.jpg | عنوان =النحو الجامع | عنوان‌های دیگر = |پ...» ایجاد کرد)
     
    جز (جایگزینی متن - 'رده:مقالات بارگذاری شده 01 قربانی' به 'رده:مقالات بارگذاری شده شهریور 01 قربانی')
     
    (۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    }}
    }}
       
       
    '''النحو الجامع''' کتابی است 1 جلدی به زبان فارسی با موضوع ادبیات عرب(نحو) از محسن بینا.
    '''النحو الجامع'''، کتابی است 1 جلدی به زبان فارسی، با موضوع ادبیات عرب (نحو) از [[بینا، محسن|محسن بینا]].
    فکر نگارش این کتاب در سالهای 1325 و 1326 شمسی به ذهن نویسنده زده است. وی که معلم تدریس زبان عربی در شهر همدان بوده است در میان کتابهای موجود در آن زمان دنبال کتابی می‌گشته که مناسب محصلان کلاسهای پنجم و ششم باشد. با توجه به اینکه این کتاب را نیافته، جزوه‌ای تهیه کرده که از روی آن تدریس نماید و چند سالی از روی این جزوه به تدریس ادبیات عربی برای دانش آموزانش پرداخته است. پس از مدتی به فکر تکمیل آن جزوه و ارائه آن در قالب کتاب افتاده که با همان سبکی که روی دانش‌آموزانش تدریس کرده چاپ گردد بعلاوه سبک آن سبک کلاسیک نباشد بلکه سعی وی در این اثر بر نگارش کتابی جامع، غیر کلاسیک و در عین حال به روشی بوده است که نظر محصلان را جلب کند.<ref>ر.ک: مقدمه کتاب، ص5</ref>


    با توجه به اینکه نویسنده معلم بوده این امر مدتی به تأخیر افتاده و وی چهار سال از اوقات مازاد بر تدریسش را روی این کتاب(تکمیل جزوه‌ای که نوشته بوده) صرف کرده است.<ref>ر.ک: همان، ص6</ref>
    فکر نگارش این کتاب در سال‌های 1325 و 1326ش، به ذهن نویسنده زده است. وی که عهده‌دار تدریس زبان عربی در شهر همدان بوده است، در میان کتاب‌های موجود در آن زمان دنبال کتابی می‌گشته که مناسب محصلان کلاس‌های پنجم و ششم باشد. با توجه به اینکه این کتاب را نیافته، جزوه‌ای تهیه کرده که از روی آن تدریس نماید و چند سالی از روی این جزوه به تدریس ادبیات عربی برای دانش‌آموزانش پرداخته است. پس از مدتی به فکر تکمیل آن جزوه و ارائه آن در قالب کتاب افتاده که با همان سبکی که روی دانش‌آموزانش تدریس کرده، چاپ گردد؛ به‌علاوه سبک آن سبک کلاسیک نباشد، بلکه سعی وی در این اثر بر نگارش کتابی جامع، غیر کلاسیک و درعین‌حال به روشی بوده است که نظر محصلان را جلب کند<ref>ر.ک: مقدمه کتاب، ص5</ref>.
     
    با توجه به اینکه نویسنده معلم بوده، این امر مدتی به تأخیر افتاده و وی چهار سال از اوقات مازاد بر تدریسش را روی این کتاب (تکمیل جزوه‌ای که نوشته بوده) صرف کرده است<ref>ر.ک: همان، ص6</ref>.


    ==پانویس==
    ==پانویس==
    <references />
    <references/>


    ==منبع مقاله==
    ==منابع مقاله==
    مقدمه نویسنده بر کتاب.
    مقدمه نویسنده بر کتاب.


    خط ۴۱: خط ۴۲:


    [[رده:کتاب‌شناسی]]
    [[رده:کتاب‌شناسی]]
    [[رده:زبان و ادبیات شرقی (مصری، قبطی، سامی، آشوری، سومری، عبری، آرامی، سریانی، عربی، حبشی)‎‏]]
    [[رده:مقالات مرداد 01 یقموری]]
    [[رده:مقالات مرداد 01 یقموری]]
    [[رده:مقالات بارگذاری شده 01 قربانی]]
    [[رده:مقالات بارگذاری شده شهریور 01 قربانی]]
    [[رده:مقالات بازبینی نشده1]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده شهریور 01]]
    [[رده:مقالات بازبینی نشده2]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 شهریور 1401]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۵۶

    النحو الجامع
    النحو الجامع
    پدیدآورانبینا، محسن (نویسنده)
    ناشر[بی نا]
    مکان نشر[بی جا] - [بی جا]
    سال نشر1362ش.
    چاپچاپ چهارم
    موضوعزبان عربی - نحو
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‏‎‏/‎‏ب‎‏9‎‏ن‎‏3 / 6203 ‏PJ‎‏

    النحو الجامع، کتابی است 1 جلدی به زبان فارسی، با موضوع ادبیات عرب (نحو) از محسن بینا.

    فکر نگارش این کتاب در سال‌های 1325 و 1326ش، به ذهن نویسنده زده است. وی که عهده‌دار تدریس زبان عربی در شهر همدان بوده است، در میان کتاب‌های موجود در آن زمان دنبال کتابی می‌گشته که مناسب محصلان کلاس‌های پنجم و ششم باشد. با توجه به اینکه این کتاب را نیافته، جزوه‌ای تهیه کرده که از روی آن تدریس نماید و چند سالی از روی این جزوه به تدریس ادبیات عربی برای دانش‌آموزانش پرداخته است. پس از مدتی به فکر تکمیل آن جزوه و ارائه آن در قالب کتاب افتاده که با همان سبکی که روی دانش‌آموزانش تدریس کرده، چاپ گردد؛ به‌علاوه سبک آن سبک کلاسیک نباشد، بلکه سعی وی در این اثر بر نگارش کتابی جامع، غیر کلاسیک و درعین‌حال به روشی بوده است که نظر محصلان را جلب کند[۱].

    با توجه به اینکه نویسنده معلم بوده، این امر مدتی به تأخیر افتاده و وی چهار سال از اوقات مازاد بر تدریسش را روی این کتاب (تکمیل جزوه‌ای که نوشته بوده) صرف کرده است[۲].

    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه کتاب، ص5
    2. ر.ک: همان، ص6

    منابع مقاله

    مقدمه نویسنده بر کتاب.

    وابسته‌ها