مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام. معاونت فرهنگی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    جز (جایگزینی متن - ' اهل بیت' به ' اهل‌بیت')
     
    (۵ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۲۸: خط ۲۸:
    </div>
    </div>


    '''معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت(ع)'''، از جمله مهم‎ترین بخش‌های مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) می‌باشد که اقدام به انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان دنیا کرده است.
    '''معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت علیهم‌السلام'''، از جمله مهم‎ترین بخش‌های مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) می‌باشد که اقدام به انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان دنیا کرده است.


    ==معرفی==
    ==معرفی==
    همچنان‌که ظهور اسلام با درخشش خورشید نبوت حضرت ختمی‌مرتبت، محمد مصطفی(ص)، انسانیت بشر را بیدار و معنویت را در پرتو یکتاپرستی و آزادگی روح بخشید، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) که تبلور کوثر نبوی(ص) در عصر حاضر است نیز باعث هویت‌بخشی مجدد به امت اسلامی و عزت پیروان اهل‌‎بیت(ع) شد؛ هویت و عزتی که سرلوحه ملت‎های آزاده قرار گرفته و جریان بیداری اسلامی را در دیگر سرزمین‌ها رقم می‌زند<ref>معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت(ع)</ref>.
    همچنان‌که ظهور اسلام با درخشش خورشید نبوت حضرت ختمی‌مرتبت، محمد مصطفی(ص)، انسانیت بشر را بیدار و معنویت را در پرتو یکتاپرستی و آزادگی روح بخشید، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری [[موسوی خمینی، سید روح‌الله|حضرت امام خمینی(ره)]] که تبلور کوثر نبوی(ص) در عصر حاضر است نیز باعث هویت‌بخشی مجدد به امت اسلامی و عزت پیروان اهل‌‎بیت(ع) شد؛ هویت و عزتی که سرلوحه ملت‎های آزاده قرار گرفته و جریان بیداری اسلامی را در دیگر سرزمین‌ها رقم می‌زند<ref>معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت(ع)</ref>.


    مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) نیز یکی از موالید خجسته انقلاب اسلامی است که با ابتکار مقام معظم رهبری، در سال 1369ش، پا به عرصه وجود نهاد. این مجموعه با اهتمام به حفظ میراث نبوی(ص)، یعنی «قرآن و عترت»، اقدام به نشر علوم قرآنی و معارف مکتب نورانی اهل‎‌بیت(ع) نموده و بحمدالله توانسته منشأ اثرات ارزنده‌ای در جهان اسلام و به‌خصوص در میان پیروان اهل‌‎بیت(ع) باشد<ref>همان</ref>.
    مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) نیز یکی از موالید خجسته انقلاب اسلامی است که با ابتکار [[خامنه‌ای، سید علی|مقام معظم رهبری]]، در سال 1369ش، پا به عرصه وجود نهاد. این مجموعه با اهتمام به حفظ میراث نبوی(ص)، یعنی «قرآن و عترت»، اقدام به نشر علوم قرآنی و معارف مکتب نورانی اهل‎‌بیت(ع) نموده و بحمدالله توانسته منشأ اثرات ارزنده‌ای در جهان اسلام و به‌خصوص در میان پیروان اهل‌‎بیت(ع) باشد<ref>همان</ref>.


    از جمله بخش‌های مهم این مجمع، «معاونت فرهنگی» است که از جمله فعالیت‎های آن، انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان می‌باشد که در اقصی نقاط جهان بین تشنگان معارف اسلام ناب محمدی(ص) توزیع شده است<ref>همان</ref>.
    از جمله بخش‌های مهم این مجمع، «معاونت فرهنگی» است که از جمله فعالیت‎های آن، انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان می‌باشد که در اقصی نقاط جهان بین تشنگان معارف اسلام ناب محمدی(ص) توزیع شده است<ref>همان</ref>.
    خط ۴۸: خط ۴۸:
    [[أهل‌البيت من أعيان الشيعة]]
    [[أهل‌البيت من أعيان الشيعة]]


    [[کتاب‌شناسی توصیفی اهل بیت علیهم‌السلام]]
    [[کتاب‌شناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام]]


    [[تابلوهای هنری مجمع جهانی اهل بيت عليهم‌السلام]]
    [[تابلوهای هنری مجمع جهانی اهل‌بيت عليهم‌السلام]]


    [[کتابنامه مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام]]
    [[کتابنامه مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام]]


    ‏[[شناخت نامه اهل بیت علیهم‌السلام]]
    ‏[[شناخت نامه اهل‌بیت علیهم‌السلام]]


    [[أدعیة و أعمال شهر رمضان المبارک (منتخب من مفاتیح الجنان)]]
    [[أدعیة و أعمال شهر رمضان المبارک (منتخب من مفاتیح الجنان)]]
    خط ۶۴: خط ۶۴:
    [[ولي أمر المسلمین التجدید و الإجتهاد الفکري]]  
    [[ولي أمر المسلمین التجدید و الإجتهاد الفکري]]  


    [[ویژه‌نامه همایش بین المللی حضرت امام سجاد علیه‌السلام]]  
    [[ویژه‌نامه همایش بین‌المللی  حضرت امام سجاد علیه‌السلام]]  




    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده:مرداد(1400)]]
    [[رده:مرداد(1400)]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۳:۱۷

    مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام. معاونت فرهنگی
    نام مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام. معاونت فرهنگی
    نام‌های دیگر
    رئیس احمد احمدی تبار
    هیئت مدیره
    بنیانگذاری
    وبگاه http://www.ahl-ul-bayt.org/
    کد مؤلف AUTHORCODE09709AUTHORCODE

    معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت علیهم‌السلام، از جمله مهم‎ترین بخش‌های مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) می‌باشد که اقدام به انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان دنیا کرده است.

    معرفی

    همچنان‌که ظهور اسلام با درخشش خورشید نبوت حضرت ختمی‌مرتبت، محمد مصطفی(ص)، انسانیت بشر را بیدار و معنویت را در پرتو یکتاپرستی و آزادگی روح بخشید، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) که تبلور کوثر نبوی(ص) در عصر حاضر است نیز باعث هویت‌بخشی مجدد به امت اسلامی و عزت پیروان اهل‌‎بیت(ع) شد؛ هویت و عزتی که سرلوحه ملت‎های آزاده قرار گرفته و جریان بیداری اسلامی را در دیگر سرزمین‌ها رقم می‌زند[۱].

    مجمع جهانی اهل‌‎بیت(ع) نیز یکی از موالید خجسته انقلاب اسلامی است که با ابتکار مقام معظم رهبری، در سال 1369ش، پا به عرصه وجود نهاد. این مجموعه با اهتمام به حفظ میراث نبوی(ص)، یعنی «قرآن و عترت»، اقدام به نشر علوم قرآنی و معارف مکتب نورانی اهل‎‌بیت(ع) نموده و بحمدالله توانسته منشأ اثرات ارزنده‌ای در جهان اسلام و به‌خصوص در میان پیروان اهل‌‎بیت(ع) باشد[۲].

    از جمله بخش‌های مهم این مجمع، «معاونت فرهنگی» است که از جمله فعالیت‎های آن، انتشار بیش از 1800 عنوان کتاب به بیش از 56 زبان می‌باشد که در اقصی نقاط جهان بین تشنگان معارف اسلام ناب محمدی(ص) توزیع شده است[۳].

    پانویس

    1. معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت(ع)
    2. همان
    3. همان

    منابع مقاله

    برگرفته از پایگاه اطلاع‌رسانی «معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‎‌بیت(ع)»

    وابسته‌ها