بحث ویکی‌نور:Goftaresabz: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    (۶ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱: خط ۱:
    '''''رسانه شناخت'''''عنوان کتابی است نوشته '''''محمدجعفر محمدزاده'''''  که از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اولین بار در سال 1390 منتشر شده است و پس از آن دوبار دیگر با ویرایش جدید عرضه شده است.  ''رسانه شناخت'' با شمارگان 2000 نسخه برای ویراست سوم در شهریور 1392 با قطع رقعی و قیمت 15000 تومان در 360 صفحه روانه بازار شده است.
    <gallery>
    این کتاب دارای یک مقدمه و 4 فصل با عناوین «یادداشت‌ها و نامه‌ها( 9 عنوان)، سخنرانی در همایش‌ها(10 سخنرانی)، سخنرانی در محافل مطبوعاتی(18 سخنرانی)  و  گفت‌ و گوها( شامل 13 مصاحبه) با رسانه‌ها است.
    https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.shara.ir%2Fview%2F5423%2F%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B4%25D8%25A7%25D8%25B1-%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25A7%25D8%25B3%25D8%25AA-%25D8%25B3%25D9%2588%25D9%2585-%25DA%25A9%25D8%25AA%25D8%25A7%25D8%25A8-%25C2%25AB%25D8%25B1%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2587-%25D8%25B4%25D9%2586%25D8%25A7%25D8%25AE%25D8%25AA%25C2%25BB-&psig=AOvVaw21F6qHwSm2cBHOOMzfFKRM&ust=1596443184282000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCOCy9LaM_OoCFQAAAAAdAAAAABAD
    فصل نخست "یادداشت‌ها و نامه‌ها"، به یادداشت‌ها و نامه‌های محمدزاده اختصاص دارد که خطاب به اصحاب رسانه و به مناسبت‌های مختلف در روزنامه‌ها وخبرگزاری‌های کشور منتشر شده است. تهذیب رسانه‌ای، خاک‌ریز رسانه، نقد درون‌گفتمانی رسانه‌های ورزشی، تجلیل از متانت و ادبیات تفاهم آمیز رسانه‌ها در انتخابات و تجلیل از جامعه رسانه‌ای در بازتاب رویدادهای شانزدهمین اجلاس کشورهای غیرمتعهد در تهران نوشتارهایی هستند که به فصل نخست چاپ دوم با یادداشت‌هایی هم چون مروارید ایرانی؛ خلیج فارس، وظیفه رسانه‌ها در آستانه انتخابات و آزمون دشوار و سرنوشت‌ساز رسانه‌ها افزوده شده‌اند.
    </gallery>
    در همایش‌ها که برای عنوان فصل دوم انتخاب شده شامل مجموعه سخنرانی‌هایی است که در همایش‌های ویژه رسانه‌ای از سوی معاون پیشین مطبوعاتی ایراد شده است. نظم رسانه‌ای جهان اسلام، خدمات مطبوعات و روابط ‌عمومی‌ها به یکدیگر و سند چشم‌انداز و نقش رسانه در تحقق آن در کنار نوشتارهای تازه‌ایی هم‌چون موقوفات مطبوعات، دیدار ایرانیان جهانیان از دریچه رسانه، استعدادیابی مطبوعات در علوم انسانی، اقتصاد مقاومتی به مثابه دغدغه و نیاز مشترک جامعه و چندین نوشتار دیگر کنار هم چینش شده‌اند.
    '''''رسانه شناخت''''' عنوان کتابی است نوشته '''''محمدجعفر محمدزاده'''''  که از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اولین بار در سال 1390 منتشر شده است و پس از آن دوبار دیگر با ویرایش جدید عرضه شده است.  ''رسانه شناخت'' با شمارگان 2000 نسخه برای ویراست سوم در شهریور 1392 با قطع رقعی و در 360 صفحه منتشر شده است.
    فصل سوم نیز به سخنرانی‌هایی اختصاص دارد که نویسنده در مراسم و نشست‌های مطبوعاتی مختلف ایراد کرده است. مطبوعات؛ گنجینه میراث معنوی، چرایی معافیت مطبوعات از مالیات، جهاد اقتصادی و راهبرد رسانه‌ای و ... در کنار نوشتارهای پیشین از جمله تنوع فرهنگی نقطه مقابل انحصار، روز بازار روزنامه‌نگاری، توسعه کیفی رسانه‌ها و عصر انقلاب فاصله‌ها از جمله موضوعاتی است که وی در سخنرانی‌های مختلف به آن‌ها پرداخته است.
    این کتاب دارای یک مقدمه و 4 فصل با عناوین «یادداشت‌ها و نامه‌ها( 9 عنوان)، سخنرانی در همایش‌ها(10 سخنرانی)، سخنرانی در محافل مطبوعاتی(18 سخنرانی)  و  گفت‌ و گوها( شامل 13 مصاحبه با رسانه‌ها) است.
    فصل چهارم شامل گفت‌ و گوها و مصاحبه‌هایی است که از سوی محمدزاده با مطبوعات و خبرگزاری‌ها صورت گرفته است. چشم‌انداز بایدها و نبایدهای مطبوعات ایران، خود را از مناقشات مطبوعاتی بیرون کشیده‌ایم و تعطیل شدن نشریه، ظلم در حق مردم است همراه با 9 نوشتار دیگر تازه که در ویراست جدید افزوده شده بخشی از مصاحبه‌های وی در این فصل به شمار می‌رود.
    فصل نخست ''یادداشت‌ها و نامه‌ها''، به یادداشت‌ها و نامه‌های محمدزاده اختصاص دارد که خطاب به اصحاب رسانه و به مناسبت‌های مختلف در روزنامه‌ها وخبرگزاری‌های کشور منتشر شده است. تهذیب رسانه‌ای، خاک‌ریز رسانه، نقد درون‌گفتمانی رسانه‌های ورزشی، تجلیل از متانت و ادبیات تفاهم آمیز رسانه‌ها در انتخابات و تجلیل از جامعه رسانه‌ای در بازتاب رویدادهای شانزدهمین اجلاس کشورهای غیرمتعهد در تهران، مروارید ایرانی خلیج فارس، وظیفه رسانه‌ها در آستانه انتخابات و آزمون دشوار و سرنوشت‌ساز رسانه‌ها است.
    سخنرانی در همایش‌ها که برای عنوان ''فصل دوم'' انتخاب شده شامل مجموعه سخنرانی‌هایی است که در همایش‌های ویژه رسانه‌ای از سوی معاون پیشین مطبوعاتی ایراد شده است. نظم رسانه‌ای جهان اسلام، خدمات مطبوعات و روابط ‌عمومی‌ها به یکدیگر و سند چشم‌انداز و نقش رسانه در تحقق آن در کنار نوشتارهای تازه‌ایی هم‌چون موقوفات مطبوعات، دیدار ایرانیان جهانیان از دریچه رسانه، استعدادیابی مطبوعات در علوم انسانی، اقتصاد مقاومتی به مثابه دغدغه و نیاز مشترک جامعه و چندین نوشتار دیگر کنار هم چینش شده‌است.
    ''فصل سوم'' نیز به سخنرانی‌هایی اختصاص دارد که نویسنده در مراسم و نشست‌های مطبوعاتی مختلف ایراد کرده است. مطبوعات؛ گنجینه میراث معنوی، چرایی معافیت مطبوعات از مالیات، جهاد اقتصادی و راهبرد رسانه‌ای و ... در کنار نوشتارهای پیشین از جمله تنوع فرهنگی نقطه مقابل انحصار، روز بازار روزنامه‌نگاری، توسعه کیفی رسانه‌ها و عصر انقلاب فاصله‌ها از جمله موضوعاتی است که وی در سخنرانی‌های مختلف به آن‌ها پرداخته است.
    ''فصل چهارم'' شامل گفت‌ و گوها و مصاحبه‌هایی است که از سوی محمدزاده با مطبوعات و خبرگزاری‌ها صورت گرفته است. چشم‌انداز بایدها و نبایدهای مطبوعات ایران، خود را از مناقشات مطبوعاتی بیرون کشیده‌ایم و تعطیل شدن نشریه، ظلم در حق مردم است همراه با 9 نوشتار دیگر تازه که در ویراست جدید افزوده شده بخشی از مصاحبه‌های وی در این فصل به شمار می‌رود.


    محمدجعفر محمدزاده در مقدمه این کتاب شامل یادداشتها و سخنرانی او در زمان تصدی معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد در سالهای 1389 تا 1392 است با توجه به ضرورت حفظ حدود و حقوق برای نیل به نقطه تعادل در آزادی مطبوعات چنین نوشته است: هدف اصلی قانون، تامین توامان حقوق و حدود است. حق و حد یا به تعبیر دیگر حقوق و مسئولیتها ذاتاً همراه و همزادند. تاکید افراطی بر امتیازها و حق ها و غفلت از حدود و حرمتها باعث حرج و مرج و افزایش برخورداری صاحبان قدرت به موازات تضعیف و محرومیت دیگران می شود؛ در مقابل تاکید بیش از اندازه بر محدودیتها و تنگ کردن دایر] حقوق به نفع حدود نیز موجب خمودگی و گرفتن نشاط و ابتکار انسان ها است. پیدا کردن نقطه تعادل میان حقوق و حدود وظیفه قانونگذاران است.
    '''محمدجعفر محمدزاده''' در مقدمه این کتاب که یادداشتها و سخنرانی او در زمان تصدی معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد در سالهای 1389 تا 1392 است با توجه به ضرورت حفظ حدود و حقوق برای نیل به نقطه تعادل در آزادی مطبوعات چنین نوشته است: هدف اصلی قانون، تامین توامان حقوق و حدود است. حق و حد یا به تعبیر دیگر حقوق و مسئولیتها ذاتاً همراه و همزادند. تاکید افراطی بر امتیازها و حق ها و غفلت از حدود و حرمتها باعث هرج و مرج و افزایش برخورداری صاحبان قدرت به موازات تضعیف و محرومیت دیگران می شود؛ در مقابل تاکید بیش از اندازه بر محدودیتها و تنگ کردن دایره حقوق به نفع حدود نیز موجب خمودگی و گرفتن نشاط و ابتکار انسان ها است. پیدا کردن نقطه تعادل میان حقوق و حدود وظیفه قانونگذاران است.
    وی در بخش دیگری از مقدمه خود با توجه به نقش اساسی رسانه در توسعه جامعه می نویسد: ارتقای هرم آگاهی هال و دانش عمومی مهمترین کارکرد مطبوعات است. در بین نهادهای ارتباطی، مطبوعات و رسانه نقشی بی مانند در ترویج ارزشهای دینی و اخلاقی و زمینه سازی برای تحقق اهداف قانون اساسی دارند. نقش مطبوعات به ویژه در صیانت از مرزهای اعتقادی و آرمانی ملت بزرگ ایران و مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه انکار ناپذیر است. توسعه وحدت ملی بدون حضور موثر مطبوعات و رسانه امکان پذیر نیست و...
    وی در بخش دیگری از مقدمه خود با توجه به نقش اساسی رسانه در توسعه جامعه می نویسد: ارتقای هرم آگاهی هال و دانش عمومی مهمترین کارکرد مطبوعات است. در بین نهادهای ارتباطی، مطبوعات و رسانه نقشی بی مانند در ترویج ارزشهای دینی و اخلاقی و زمینه سازی برای تحقق اهداف قانون اساسی دارند. نقش مطبوعات به ویژه در صیانت از مرزهای اعتقادی و آرمانی ملت بزرگ ایران و مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه انکار ناپذیر است. توسعه وحدت ملی بدون حضور موثر مطبوعات و رسانه امکان پذیر نیست و... .

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲ اوت ۲۰۲۰، ساعت ۱۱:۵۸

    رسانه شناخت عنوان کتابی است نوشته محمدجعفر محمدزاده که از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اولین بار در سال 1390 منتشر شده است و پس از آن دوبار دیگر با ویرایش جدید عرضه شده است. رسانه شناخت با شمارگان 2000 نسخه برای ویراست سوم در شهریور 1392 با قطع رقعی و در 360 صفحه منتشر شده است. این کتاب دارای یک مقدمه و 4 فصل با عناوین «یادداشت‌ها و نامه‌ها( 9 عنوان)، سخنرانی در همایش‌ها(10 سخنرانی)، سخنرانی در محافل مطبوعاتی(18 سخنرانی) و گفت‌ و گوها( شامل 13 مصاحبه با رسانه‌ها) است. فصل نخست یادداشت‌ها و نامه‌ها، به یادداشت‌ها و نامه‌های محمدزاده اختصاص دارد که خطاب به اصحاب رسانه و به مناسبت‌های مختلف در روزنامه‌ها وخبرگزاری‌های کشور منتشر شده است. تهذیب رسانه‌ای، خاک‌ریز رسانه، نقد درون‌گفتمانی رسانه‌های ورزشی، تجلیل از متانت و ادبیات تفاهم آمیز رسانه‌ها در انتخابات و تجلیل از جامعه رسانه‌ای در بازتاب رویدادهای شانزدهمین اجلاس کشورهای غیرمتعهد در تهران، مروارید ایرانی خلیج فارس، وظیفه رسانه‌ها در آستانه انتخابات و آزمون دشوار و سرنوشت‌ساز رسانه‌ها است.

    سخنرانی در همایش‌ها که برای عنوان فصل دوم انتخاب شده شامل مجموعه سخنرانی‌هایی است که در همایش‌های ویژه رسانه‌ای از سوی معاون پیشین مطبوعاتی ایراد شده است. نظم رسانه‌ای جهان اسلام، خدمات مطبوعات و روابط ‌عمومی‌ها به یکدیگر و سند چشم‌انداز و نقش رسانه در تحقق آن در کنار نوشتارهای تازه‌ایی هم‌چون موقوفات مطبوعات، دیدار ایرانیان جهانیان از دریچه رسانه، استعدادیابی مطبوعات در علوم انسانی، اقتصاد مقاومتی به مثابه دغدغه و نیاز مشترک جامعه و چندین نوشتار دیگر کنار هم چینش شده‌است.
    

    فصل سوم نیز به سخنرانی‌هایی اختصاص دارد که نویسنده در مراسم و نشست‌های مطبوعاتی مختلف ایراد کرده است. مطبوعات؛ گنجینه میراث معنوی، چرایی معافیت مطبوعات از مالیات، جهاد اقتصادی و راهبرد رسانه‌ای و ... در کنار نوشتارهای پیشین از جمله تنوع فرهنگی نقطه مقابل انحصار، روز بازار روزنامه‌نگاری، توسعه کیفی رسانه‌ها و عصر انقلاب فاصله‌ها از جمله موضوعاتی است که وی در سخنرانی‌های مختلف به آن‌ها پرداخته است. فصل چهارم شامل گفت‌ و گوها و مصاحبه‌هایی است که از سوی محمدزاده با مطبوعات و خبرگزاری‌ها صورت گرفته است. چشم‌انداز بایدها و نبایدهای مطبوعات ایران، خود را از مناقشات مطبوعاتی بیرون کشیده‌ایم و تعطیل شدن نشریه، ظلم در حق مردم است همراه با 9 نوشتار دیگر تازه که در ویراست جدید افزوده شده بخشی از مصاحبه‌های وی در این فصل به شمار می‌رود.

    محمدجعفر محمدزاده در مقدمه این کتاب که یادداشتها و سخنرانی او در زمان تصدی معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد در سالهای 1389 تا 1392 است با توجه به ضرورت حفظ حدود و حقوق برای نیل به نقطه تعادل در آزادی مطبوعات چنین نوشته است: هدف اصلی قانون، تامین توامان حقوق و حدود است. حق و حد یا به تعبیر دیگر حقوق و مسئولیتها ذاتاً همراه و همزادند. تاکید افراطی بر امتیازها و حق ها و غفلت از حدود و حرمتها باعث هرج و مرج و افزایش برخورداری صاحبان قدرت به موازات تضعیف و محرومیت دیگران می شود؛ در مقابل تاکید بیش از اندازه بر محدودیتها و تنگ کردن دایره حقوق به نفع حدود نیز موجب خمودگی و گرفتن نشاط و ابتکار انسان ها است. پیدا کردن نقطه تعادل میان حقوق و حدود وظیفه قانونگذاران است. وی در بخش دیگری از مقدمه خود با توجه به نقش اساسی رسانه در توسعه جامعه می نویسد: ارتقای هرم آگاهی هال و دانش عمومی مهمترین کارکرد مطبوعات است. در بین نهادهای ارتباطی، مطبوعات و رسانه نقشی بی مانند در ترویج ارزشهای دینی و اخلاقی و زمینه سازی برای تحقق اهداف قانون اساسی دارند. نقش مطبوعات به ویژه در صیانت از مرزهای اعتقادی و آرمانی ملت بزرگ ایران و مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه انکار ناپذیر است. توسعه وحدت ملی بدون حضور موثر مطبوعات و رسانه امکان پذیر نیست و... .