تبریزیان، عباس: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (←‏آثار: افزودن انتقادات)
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    جز (جایگزینی متن - 'رده: 25 آبان الی 24 آذر' به '')
     
    (۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۷۹: خط ۷۹:


    ايشان تاكنون 7 دوره «أصول الفقه»، 4 دوره «فرائد الأصول»، 3 دوره «[[كفاية الأصول]]»، 3 دوره «[[كتاب المكاسب|مكاسب]]» و خارج اصول و فقه تدريس فرموده‌اند.
    ايشان تاكنون 7 دوره «أصول الفقه»، 4 دوره «فرائد الأصول»، 3 دوره «[[كفاية الأصول]]»، 3 دوره «[[كتاب المكاسب|مكاسب]]» و خارج اصول و فقه تدريس فرموده‌اند.
    ==== نقد ها====
    آیت الله [[فاطمی نیا]] طب اسلامی را دروغ بزرگ می دانند.<ref>https://www.aparat.com/user/dashboard/video_stat/videohash/7JpLo/tty/1581633086/hash/75ddf1fefdf885f74c315f29381d32c41261e9ff</ref>
     
    آیت الله [[سید کمال حیدری]] طب اسلامی را کذب التاریخ می دانند.<ref>https://www.aparat.com/user/dashboard/video_stat/videohash/jQYgf/tty/1581633086/hash/6f44cc5bdb24495b757075c24cede555beaf8cd9</ref>
     
    آیت الله [[مکارم شیرازی]] وجود طب اسلامی را نفی کردند.<ref>https://www.aparat.com/v/I7cvk</ref>
     
    پسر [[آیت الله شاهرودی]] علت مرگ پدر خود را عدم توجه به توصیه پزشکان و روی آوردن به طب اسلامی می داند.<ref>https://www.aparat.com/user/dashboard/video_stat/videohash/Hf71Z/tty/1581633086/hash/65b6c6a45f88924f5e300283d535df68a8b767a9</ref>
     
    حجت‌الاسلام والمسلمین [[سید ابوالحسن نواب]] (ریس [[دانشگاه ادیان و مذاهب]] آتش زدن هاریسون توسط تبریزیان را شرم آور دانست.<ref>https://urd.ac.ir/fa/cont/9232/از-جامعه-پزشکی-عذرخواهی-می‌کنم</ref>
     


    ==منابع مقاله==
    ==منابع مقاله==
    خط ۱۱۹: خط ۹۸:


    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده: 25 آبان الی 24 آذر]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۹ ژوئن ۲۰۲۰، ساعت ۰۷:۴۰

    تبریزیان، عباس
    نام تبریزیان، عباس
    نام‎های دیگر
    نام پدر فاضل
    متولد 1343 ش
    محل تولد نجف
    رحلت
    اساتید آیت‌الله خویی

    آیت‌الله صدر

    برخی آثار العد التنازلي في علائم ظهور المهدي(ع) آخر أوصياء الرسول المصطفی(ص)
    کد مؤلف AUTHORCODE05748AUTHORCODE

    عباس تبريزيان (متولد: 1343ش-نجف)، نویسنده، محقق طب اسلامی،

    ولادت

    او فرزند فاضل، در سال 1343ش، در شهر نجف به دنيا آمد. پدربزرگ ایشان (محمدعلی) متولد تبریز بودند و در دوران طفولیت به عراق هجرت کردند و بعدها از تجار بزرگ نجف شدند. پدر ایشان (فاضل) دبیر زبان انگلیسی، از مبارزین سیاسی بودند و با آیت‌الله صدر همکاری می‌کردند، و به همین خاطر به مدت 20 سال روانه زندان شدند و پس از آن به اجبار از عراق خارج گشتند، در آن زمان آیت‌الله تبریزیان حدود 18 سال داشتند، پدر ایشان همچنین از مشوقان اصلی آیت‌الله تبریزیان برای ورود به حوزه علمیه و تحصیل در علوم دینی بودند.

    تحصیلات

    آیت‌الله شیخ عباس تبریزیان در سن چهارسالگی وارد مدرسه شدند، در شانزده‌سالگی موفق به اخذ مدرک دیپلم گشتند و در سال 1351ش، وارد حوزه علميه نجف شده و ادبيات عرب را نزد حجت‌الاسلام زهير نجف آموخت. ایشان در طول تحصیل خود در حوزه علمیه نجف از محضر اساتید بزرگی چون آیت‌الله خویی و آیت‌الله صدر بهره‌مند شدند.

    آیت‌الله تبریزیان به علت ارتباطی که با آیت‌الله صدر و فعالیت‌های سیاسی ایشان داشتند چند بار دستگیر و راهی زندان شدند.

    پس از آن در سن 18 سالگی به اجبار به ایران هجرت نمودند و در ابتدا مدت کوتاهی در قم ساکن شدند، سپس به دعوت عموهایشان که در مشهد مقدس ساکن بودند در سال 1359 ھ.ش به مشهد مقدس نقل مکان نموند و در آنجا به ادامه تحصیل پرداختند؛ ایشان در این دوره افتخار شاگردی مرحوم آیت‌الله میرزا علی فلسفی نصیب‌شان گشت.

    تخصص اصلی ایشان فقه و اصول است و به صورت متفرقه به مطالعات طبی نیز می‌پرداختند، ایشان همچنین در زمینه عرفان، اخلاق، موعظه، تاریخ و سیره پیامبر نیز مطالعه و آثاری دارند.

    ایشان در سن چهل‌سالگی تدریس درس خارج را شروع کردند و قبل از آن نیز به تدریس دروس حوزه در سطوح عالی مشغول بودند از جمله وسائل، مکاسب و کفایه.

    اساتید

    برخى از اساتيد ايشان عبارتند از حجج اسلام و آيات عظام:

    1. سيد محمد موسوى‌نژاد در مشهد؛
    2. سيد حسن تبادكانى؛
    3. محمدى؛
    4. سيد حسن مرتضوى؛
    5. على فلسفى.

    آثار

    از جمله آثار وى مى‌توان به موارد زير اشاره كرد:

    كتب، شامل

    1. أسماء الرسول المصطفى؛
    2. دراسة في الطب الرسول المصطفى(ص)؛
    3. العد التنازلي في علائم الظهور المهدي؛
    4. سر البقاء و السلامة.

    تقريرات و جزوات، شامل تحقيق كتب

    1. غنائم الأيام؛
    2. كشف الغطاء؛
    3. تمهيد القواعد؛
    4. عوائد الأيام.

    ايشان تاكنون 7 دوره «أصول الفقه»، 4 دوره «فرائد الأصول»، 3 دوره «كفاية الأصول»، 3 دوره «مكاسب» و خارج اصول و فقه تدريس فرموده‌اند.

    منابع مقاله

    وبگاه آیت‌الله تبریزیان.

    وابسته‌ها