بری، محمد بن ابی‌بکر: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'امام صادق' به 'امام صادق')
    جز (جایگزینی متن - 'عبد الله' به 'عبدالله')
    خط ۳۲: خط ۳۲:




    مؤلف كتاب الجوهرة چندان شناخته شده نيست و مصحح كتاب نيز از شرح حال وى اظهار بى اطلاعى كرده است جز آنكه نام و نسبش محمد بن ابى بكر عبد الله انصارى تلمسانى مشهور به برى است و كتاب جوهره را در سال 645 به پايان برده است. وى در جزيره منورقه اندلس زندگى مى كرده و شايد محل سكونتش سبب بى اطلاع ماندن ما از او شده است. از نام اصلى كتاب وى كه در باره نسب اصحاب عشره پيامبر نوشته، روشن مى شود وى از اهل سنت است كه به عشره مبشره اعتقاد دارد. البته روايات او در مناقب على عليه السلام و دو فرزند بزرگوارش و همچنين اشاره به امام سجاد تا [[امام صادق]] عليهم السلام نشانگر ارادت او به اهل بيت و امامان شيعه است.
    مؤلف كتاب الجوهرة چندان شناخته شده نيست و مصحح كتاب نيز از شرح حال وى اظهار بى اطلاعى كرده است جز آنكه نام و نسبش محمد بن ابى بكر عبدالله انصارى تلمسانى مشهور به برى است و كتاب جوهره را در سال 645 به پايان برده است. وى در جزيره منورقه اندلس زندگى مى كرده و شايد محل سكونتش سبب بى اطلاع ماندن ما از او شده است. از نام اصلى كتاب وى كه در باره نسب اصحاب عشره پيامبر نوشته، روشن مى شود وى از اهل سنت است كه به عشره مبشره اعتقاد دارد. البته روايات او در مناقب على عليه السلام و دو فرزند بزرگوارش و همچنين اشاره به امام سجاد تا [[امام صادق]] عليهم السلام نشانگر ارادت او به اهل بيت و امامان شيعه است.





    نسخهٔ ‏۱۱ دسامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۹:۴۶

    بری، محمد بن ابی‎ بکر
    نام بری، محمد بن ابی‎ بکر
    نام های دیگر ان‍ص‍اری‌ ت‍ل‍م‍س‍ان‍ی‌، م‍ح‍م‍د ب‍ن‌ اب‍و ب‍ک‍ر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت
    اساتید
    برخی آثار
    کد مولف AUTHORCODE1365AUTHORCODE


    مؤلف كتاب الجوهرة چندان شناخته شده نيست و مصحح كتاب نيز از شرح حال وى اظهار بى اطلاعى كرده است جز آنكه نام و نسبش محمد بن ابى بكر عبدالله انصارى تلمسانى مشهور به برى است و كتاب جوهره را در سال 645 به پايان برده است. وى در جزيره منورقه اندلس زندگى مى كرده و شايد محل سكونتش سبب بى اطلاع ماندن ما از او شده است. از نام اصلى كتاب وى كه در باره نسب اصحاب عشره پيامبر نوشته، روشن مى شود وى از اهل سنت است كه به عشره مبشره اعتقاد دارد. البته روايات او در مناقب على عليه السلام و دو فرزند بزرگوارش و همچنين اشاره به امام سجاد تا امام صادق عليهم السلام نشانگر ارادت او به اهل بيت و امامان شيعه است.


    وابسته‌ها