نساء (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (جایگزینی متن - 'زندگینامه' به 'زندگینامه') |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ نساء (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به نساء (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۱۱
نساء ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- صفوة النساء به زبان عربی شرح حال 240 نفر از زنان دانشمند و عابد با انتخاب نضال فرحات از مطالب مربوط به بانوان در کتاب صفة الصفوة از آثار مورخ و فقیه حنبلی قرن ششم قمری، جمالالدين ابوالفرج بن جوزى
- نساء رسولالله صلیاللهعليهوسلم و اولاده و من سالفه من قریش و حلفائهم و غیرهم تألیف شرفالدین عبدالمؤمن بن خلف دمیاطی (613- 705ق)، نسّابه شافعی مذهب مصری، همانگونه از نامش پیداست به موضوع همسران رسولالله(ص) و فرزندان و دودمان ایشان اختصاص دارد.
- نساء الخلفاء المسمی جهات الأئمة الخلفاء من الحرائر والإماء اثر تاجالدین ابوطالب علی بن انجب، معروف به ابن ساعی خازن بغدادی (متوفی 674ق)، کتابی است در معرفی زنان و کنیزان خلفای عباسی که با تحقیق مصطفی جواد به چاپ رسیده است.
- طهارة النساء في أحكام الدماء شرح استدلالی بانوی مجتهده زهره صفاتی (معاصر) بر بخش دماء ثلاثه کتاب «العروة الوثقی» محمدکاظم طباطبایی یزدی (متوفی 1337ق) است.
- معجم أعلام النساء اثر زينب بنت على بن حسين فوّاز عاملى (جبل عامل، 1276-1332ق، قاهره) است كه در آن، شرح حال زنان مشهور و دانشمند از مليتها و مذاهب گوناگون را بيان كرده است.
- بلاغات النساء تألیف ابوالفضل، احمد بن ابىطاهر، معروف به ابن طيفور است.
- أعلام النساء نوشته عمر رضا کحاله(1408-1323ق) نویسندۀ معاصر، محقق، زندگینامه نویس مشهور اهل سوریه، فرهنگنامهای است که در بارۀ زنان مشهور و برجستۀ جهان عرب و اسلام در پنج جلد نگاشته شده است.
- طبقات نسوان اثر عبدالرحیم عقیقی بخشایشی، مشتمل بر زندگینامه کوتاهی از 1500 تن از زنان نامی ایران که در عرصههای گوناگون فعالیت داشتهاند، میباشد.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |