مزار (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) بدون خلاصۀ ویرایش |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ مزار (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به مزار (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
نسخهٔ کنونی تا ۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۲۰:۱۷
مزار ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- مزار تألیف سید جمالالدین گلپایگانى (1295-1377ق)، يكى از مهمترين كتابهايى است كه عالمان بزرگ شيعه، دربارۀ زيارات و آداب آن - به ويژه زيارت امام رضا(ع) - به رشته تحرير در آوردهاند.
- المزار تألیف «محمد بن مکى عاملى»، معروف به شهید اوّل (734-786ق)، منتخب زیارات و ادعیه بوده و در مورد اعمال و آداب مشاهد مشرّفه معصومین(ع) و مساجد مهم نگاشته شده است.
- المزار (مناسک المزار) تألیف محمد بن محمد بن نعمان عُکبَری (336-413ق)، معروف به شيخ مفيد، بعد از كتاب كامل الزيارات، تاليف ابن قولويه قمى، دومين كتاب مهم مكتب تشيع، درباره زيارت محسوب مىشود كه همواره مورد اعتماد و استناد عالمان بزرگ شيعه بوده است و از مآخذ اصلى كتابهاى مهمى همچون تهذيب الاحكام شيخ طوسى، المصباح كفعمى و بحار الانوار علامه مجلسى به شمار مىرود.
- المزار (قزويني) فصلی از فصلهای کتاب «فلک النجاة فی احکام الهداة»، با موضوع تعیین قبور انبیاء و الشهداء و اولاد أئمه و علماء، تألیف سید مهدی قزوینی (متوفی 1300ق) است که به صورت مجزا با تحقیق دکتر جودت قزوینی منتشر شده است.
- المزار الكبير تألیف شیخ ابوعبدالله محمد بن جعفر مشهدی، با تحقیق جواد قیومی اصفهانی، مجموعهای است از دعاها، زیارات، نمازها و اعمال مشترک ماههای مختلف که به زبان عربی نوشته شده است.
- مزارات اهل البیت(ع) و تأريخها اثر محمدحسین حسینی جلالی (معاصر)، کتابی است یکجلدی به زبان عربی با موضوع کلام و تاریخ اسلامی. نویسنده در این کتاب زیارتگاهها و مساجد معروف کشورهای عراق، ایران، دمشق، اردن، قدس و مصر را ذکر کرده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |