رسائل فقهیة (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «'''رسائل فقهیة''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد: * رسائل فقهية (شیخ ان...» ایجاد کرد)
     
    جز (Hbaghizadeh صفحهٔ رسائل فقهیة (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به رسائل فقهیة (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
     
    (۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱: خط ۱:
    '''رسائل فقهیة''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:
    '''رسائل فقهیة''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:


    * [[رسائل فقهية (شیخ انصاری)]] ، به زبان عربى، تأليف [[انصاری، مرتضی بن محمدامین|مرتضى بن محمد امين، مشهور به شيخ انصارى]]، از علماى بزرگ شيعه و از فقهاى نام‌آور حوزه علميه نجف اشرف، در قرن سيزدهم هجرى و متوفاى سال 1281ق، است. اين كتاب، درباره پاره‌اى از مباحث و قواعد بحث برانگيز فقهى و اثرى ارزش‌مند و منبعى خوب براى آشنايى با برخى نظرات فقهى و اصولى [[شيخ انصارى]] مى‌باشد. آثار شيخ انصارى، در ميان علماى شيعه از ارزش و اعتبار والايى برخوردار است.
    * [[رسائل فقهية (شیخ انصاری)]]، به زبان عربى، تأليف [[انصاری، مرتضی بن محمدامین|مرتضى بن محمد امين، مشهور به شيخ انصارى]]، از علماى بزرگ شيعه و از فقهاى نام‌آور حوزه علميه نجف اشرف، در قرن سيزدهم هجرى و متوفاى سال 1281ق، است. اين كتاب، درباره پاره‌اى از مباحث و قواعد بحث برانگيز فقهى و اثرى ارزش‌مند و منبعى خوب براى آشنايى با برخى نظرات فقهى و اصولى [[شيخ انصارى]] مى‌باشد. آثار شيخ انصارى، در ميان علماى شيعه از ارزش و اعتبار والايى برخوردار است.




    خط ۷: خط ۷:




    [[رده:صفحه‌های ابهام‌زدایی]]
    * [[ثلاث رسائل فقهيه]] سه رساله فقهيه در باب قضا است كه توسط [[صافی گلپایگانی، لطف‌الله|آیت‌الله لطف‌الله صافى گلپايگانى]] در سال 1374 و 1400ق، تأليف گرديده و بعد از تجديد نظرى در سال 1416ق، به چاپ سپرده شده است. اين رسائل عربى بوده و از جهت تمركز ويژه روى يك فرع فقهى، از اهميت خاصى برخوردارند.
     
     
    * [[مجموعة رسائل فقهية و أصولية]] مشتمل بر پنج مقاله در علم فقه و اصول فقه است كه به‌ترتيب سه مقاله از [[انصاری، مرتضی بن محمدامین|شيخ اعظم انصارى]] و دو مقاله از [[میرزای شیرازی، سید محمدحسن|ميرزا محمدحسن شيرازى]] و [[کلانتری نوری، ابوالقاسم بن محمدعلی|ميرزا ابوالقاسم كلانتر نورى]] است.
     
     
    {{ابهام‌زدایی}}
     
     
    [[رده:صفحه‌های ابهام‌زدایی کتاب‌ها]]
    [[رده:مرداد(1400)]]
    [[رده:مرداد(1400)]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۱۲

    رسائل فقهیة ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:

    • رسائل فقهية (شیخ انصاری)، به زبان عربى، تأليف مرتضى بن محمد امين، مشهور به شيخ انصارى، از علماى بزرگ شيعه و از فقهاى نام‌آور حوزه علميه نجف اشرف، در قرن سيزدهم هجرى و متوفاى سال 1281ق، است. اين كتاب، درباره پاره‌اى از مباحث و قواعد بحث برانگيز فقهى و اثرى ارزش‌مند و منبعى خوب براى آشنايى با برخى نظرات فقهى و اصولى شيخ انصارى مى‌باشد. آثار شيخ انصارى، در ميان علماى شيعه از ارزش و اعتبار والايى برخوردار است.


    • رسائل فقهیة (سبحانی) اثر آیت‌الله جعفر سبحانی (معاصر)، مجموعه هفت‌جلدی حاوی رسائل فقهی به زبان عربی در موضوع فقه استدلالی جعفری است. این اثر حاوی یک‌صد و بیست‌ودو رساله فقهی از نویسنده است که در زمان‌های مختلف و به دواعی مختلف در جاهای مختلف چاپ شده است، ازاین‌رو به لحاظ حجمی و لحن گفتاری متفاوتند.