آگاهی و انسان الاهی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - ' ، ' به '، ')
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    | پیش از =
    | پیش از =
    }}
    }}
    '''آگاهی و انسان الاهی''' تألیف [[خادمی، صادق|صادق خادمی]]، کتاب حاضر تحلیلی ست از چیستی آگاهی، چگونگی تحقق آگاهی انسان تنمند، چیستی ذهن او، مطالعه فیزیکالیسم ذهنیف مقایسه‌ی آگاهی ذهن مادی و علم و تفسیر مفهومی با آگاهی انسان الاهی و حکمت و معرفت که بر قلب می‌نشیند، تفاوت‌های میان آگاهی ذهن و آگاهی قلب و خودآگاهی برآمده از آن‌ها و تلاش برای یافتن پاسخ‌های واقعی به بنیادی‌ترین پرسش‌های  فلسفه‌ی ذهن.
    '''آگاهی و انسان الاهی''' تألیف [[خادمی، صادق|صادق خادمی]]، کتاب حاضر تحلیلی ست از چیستی آگاهی، چگونگی تحقق آگاهی انسان تنمند، چیستی ذهن او، مطالعه فیزیکالیسم ذهنی، مقایسه‌ی آگاهی ذهن مادی و علم و تفسیر مفهومی با آگاهی انسان الاهی و حکمت و معرفت که بر قلب می‌نشیند، تفاوت‌های میان آگاهی ذهن و آگاهی قلب و خودآگاهی برآمده از آن‌ها و تلاش برای یافتن پاسخ‌های واقعی به بنیادی‌ترین پرسش‌های  فلسفه‌ی ذهن.


    === ساختار ===
    === ساختار ===

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۰:۰۸

    آگاهی و انسان الاهی
    آگاهی و انسان الاهی
    پدیدآورانخادمی، صادق (نویسنده)
    ناشرصبح انتظار
    مکان نشرایران - شیراز
    سال نشر1402
    شابک7 ـ 42 ـ 7426 ـ 622 ـ 978
    موضوعآگاهی — جنبه‌های مذهبی — اسلام - Awareness — Religious aspects — Islam- آفرینش (اسلام)-Creation (Islam)- فلسفه اسلامی- Islamic philosophy
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‏ 250 BP

    آگاهی و انسان الاهی تألیف صادق خادمی، کتاب حاضر تحلیلی ست از چیستی آگاهی، چگونگی تحقق آگاهی انسان تنمند، چیستی ذهن او، مطالعه فیزیکالیسم ذهنی، مقایسه‌ی آگاهی ذهن مادی و علم و تفسیر مفهومی با آگاهی انسان الاهی و حکمت و معرفت که بر قلب می‌نشیند، تفاوت‌های میان آگاهی ذهن و آگاهی قلب و خودآگاهی برآمده از آن‌ها و تلاش برای یافتن پاسخ‌های واقعی به بنیادی‌ترین پرسش‌های فلسفه‌ی ذهن.

    ساختار

    کتاب دارای یک مقدمه و دو فصل می‌باشد:

    فصل یکم: انسان تنمند

    فصل دوم: آگاهی و انسان الاهی

    گزارش محتوا

    در فصل یکم از چیستی آگاهی و ذهن، نحوه‌ی آگاهی انسان تنمند و فیزیکی و نحوه‌ی آگاهی انسان الاهی و فراذهن می‌گوید. انسان تنمند می‌تواند برخوردار از انواع آگاهی‌های وهمی، خیالی و عقلی و مفهومی باشد. مجموع این آگاهی‌ها ذهن مادی را می‌سازد.

    در فصل دوم آمده است انسان فراذهن، دارای آگاهی قلبی به نام حکمت و آگاهی روحی به نام معرفت و آگاهی فراتجرد به نام حقیقت می‌باشد. ولایت الاهی و قرب، آگاهی‌های منحصر را موجب می‌شود. این کتاب به همین مناسبت پیگیر ولایت موهبتی به انسان الاهی و آگاهی‌ها و توانمندی‌های اوست. انسان عادی و توانمند، تنها از طریق ربط ولایی به انسان الاهی و اخذ معرفت از او معنادار می‌شود.

    کتاب برای نخستین بار از دستگاه عدالت محور رجعت، بازیابی مردگان و شرایط آن، مرگ موقت و تجربه نزدیک به مرگ با تبیینی فلسفی و علمی گفته است.

    کتاب دارای رویکرد علمی، فلسفی، شهود عرفانی و وحی قرآنی می‌باشد. این بحث چگونگی آفرینش و مراتب خلقت و چیستی نفس و انسان را نیز در بر دارد.

    جامعیت بحث، پرهیز از افراط و تفریط در تفسیر روایات باب ولایت و فضیلت‌های اهل‌بیت علیهم‌السلام، گشودن برخی از پیچیدگی‌های نظری پذیرش ساحت‌های غیبی اهل‌بیت علیهم‌السلام و تلاش برای ارایه‌ی مسیر نظام‌مندسازی معناشناسی متون معارف از ویژگی‌های این کتاب است. این امتیاز به ارتقای آگاهی‌ها و استحکام دانش‌های دانشوران سخت‌کوش نسبت به منقبت‌های اهل‌بیت علیهم‌السلام و بازگشایی درهای جدید فهم معارف الاهی می‌انجامد.

    کتاب حاضر نوشته‌ی جامعی در باب ولایت، خلق نوری و نورانیت است. همچنین در موضوع آگاهی، این نوشته دارای رویکردی جامع، میان‌رشته‌ای و تطبیقی‌ست.


    وابسته‌ها