علی‌اکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    جز (جایگزینی متن - ' (ع)' به '(ع)')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    خط ۹: خط ۹:
    | زبان =
    | زبان =
    | کد کنگره =‏BP ۵۳/۵/ع۸م۳
    | کد کنگره =‏BP ۵۳/۵/ع۸م۳
    | موضوع =علی‌ اکبر بن‌ حسین‌ (ع)، ۳۷؟ - ۶۱ق‌,واقعه‌ کربلا، ۶۱ق‌.
    | موضوع =علی‌ اکبر بن‌ حسین‌(ع)، ۳۷؟ - ۶۱ق‌,واقعه‌ کربلا، ۶۱ق‌.
    |ناشر  
    |ناشر  
    | ناشر =بوستان کتاب  
    | ناشر =بوستان کتاب  

    نسخهٔ ‏۲۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۰۰

    علی‌اکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان
    علی‌اکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان
    پدیدآورانمحدثی، جواد (نویسنده)
    ناشربوستان کتاب
    مکان نشرقم
    سال نشر۱۳۹۲
    شابک۹۷۸۹۶۴۰۹۰۴۰۰۸
    موضوععلی‌ اکبر بن‌ حسین‌(ع)، ۳۷؟ - ۶۱ق‌,واقعه‌ کربلا، ۶۱ق‌.
    کد کنگره
    ‏BP ۵۳/۵/ع۸م۳

    علی‌اکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان تألیف جواد محدثی، این اثر که یازدهمین کتاب از مجموعه کتاب‌های «آشنایی با اسوه ها» به حساب می‌آید، درصدد است با معرفی چهره‌های برجسته تاریخ صدر اسلام، جوانان را با الگو‌های کمال و خودسازی آشنا کند.

    در این اثر، با چهره با صلابت و ایمان حضرت علی‌اکبر(ع) آشنا می‌شویم که صحنه کربلا جلوه گاه رشادت و فداکاری او در راه حق و جهاد و شهادت در راه دین خدا بود و از آن شهید رشید، اسوه‌ای برای همه جوانان مسلمان به وجود آورد.

    برشی از مقدمه

    انسان در هر سن و سال، از «الگو»ها اثر می پذیرد و در پی قهرمانانی است که به آنان عشق بورزد و راه آنان را بپیماید و از روش و خصلت ها و صفات آنان الگوبرداری کند.

    حس قهرمان گرایی و الگویابی در جوانان بیشتر است. جوان، جذب کسانی می شود که در علم، قدرت، هنر، ورزش، فداکاری، جمال، ایثار، کار و تلاش و ... برتر باشند و بتوانند حس قهرمان گرایی او را ارضا کنند. اگر جوان چنین الگوهایی را بشناسد و بیابد، دل به او می بندد و اگر نیابد، در خیال و فکر و آرمان‌های خویش آنان را می‌سازد و می‌پردازد و اگر چنین الگوهایی را در میان خودی‌ها نیابد، رو به دیگران و بیگانگان می‌کند و اگر در مسلمانان و موحدان نشناسد، از غیر مسلمانان می‌جوید.

    «هرچه این الگوها و قهرمان‌ها، متعالی تر، کامل‌تر، آسمانی تر و خدایی‌تر باشند، جوانان را در مسیر هدایت و پاکی و ایمان و تعالی قرار می‌دهند و اگر خدای ناکرده، الگوهای منفی و بدلی به تور جوانان بخورد، یا جوانان در تور و دام و تله الگوهای آنان قرار گیرند، راه آنان را طی می‌کنند و به آن سمت و سو گرایش می‌یابند. حال که چنین است، شناختن و شناساندن الگوهای شایسته به نسل جوان یک تکلیف و رسالت مهم تربیتی است.»

    فصل‌های کتاب

    جوان و الگو، فرزند یقین، دودمان پاک، فضایل و مکارم، در کنار پدر، در شب عاشورا، عاشورا؛ روز حماسه، شهادت، مدفن و مزار، از زبان شاعران،[۱]


    پانويس


    منابع مقاله

    پایگاه اطلاع‌رسانی حدیث شیعه (حدیث نت)

    وابسته‌ها