نگاهی به ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'ه ی ' به 'ه‌ی '
بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - 'ه ی ' به 'ه‌ی ')
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۲۶: خط ۲۶:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''نگاهی به ایران''' تألیف [[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دو وارزی (بارونس درمال)]]؛ مترجم [[طهماسبی، شهلا|شهلا طهماسبی]]؛ دوروتی دیویس همسر لئون لوماری دو وارزی، دیپلمات بلژیکی، در اواخر دوره ی قاجار به ایران آمد. او به ایران علاقه ی بسیار داشت. [[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دو وارزی]] ایران را در سه دوره ی بحرانی در تاریخ این کشور در دوره ی قاجار دیده بود و مشاهدات و اطلاعات و تجربیات خود را از این کشور، که در خاطرات خود به آن بسیار علاقه نشان داده، به اختصار ثبت کرده است. این کتاب حدود یک قرن از نظرها دور مانده بود تا این که در سال 2008 در انگلستان به اهمیت و ارزش تاریخی آن پی بردند و تجدید چاپش کردند.
'''نگاهی به ایران''' تألیف [[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دو وارزی (بارونس درمال)]]؛ مترجم [[طهماسبی، شهلا|شهلا طهماسبی]]؛ دوروتی دیویس همسر لئون لوماری دو وارزی، دیپلمات بلژیکی، در اواخر دوره‌ی قاجار به ایران آمد. او به ایران علاقه‌ی بسیار داشت. [[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دو وارزی]] ایران را در سه دوره‌ی بحرانی در تاریخ این کشور در دوره‌ی قاجار دیده بود و مشاهدات و اطلاعات و تجربیات خود را از این کشور، که در خاطرات خود به آن بسیار علاقه نشان داده، به اختصار ثبت کرده است. این کتاب حدود یک قرن از نظرها دور مانده بود تا این که در سال 2008 در انگلستان به اهمیت و ارزش تاریخی آن پی بردند و تجدید چاپش کردند.


==گزارش کتاب ==
==گزارش کتاب ==
[[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دیویس]] همسر لئون لوماری دو وارزی، دیپلمات بلژیکی، در اواخر دوره ی قاجار به ایران آمد. او به ایران علاقه ی بسیار داشت. دوروتی دو وارزی ایران را در سه دوره ی بحرانی در تاریخ این کشور در دوره ی قاجار یعنی دوره ی مظفرالدین شاه قاجار پیش از مشروطیت، دوره ی محمدعلی شاه در هنگامه ی نبرد بین مشروطه خواهان و استبداد طلبان، و دوره ی احمدشاه اندکی پیش از جنگ جهانی اول و کودتای سوم اسفند 1299 ه. ش دیده بود و مشاهدات و اطلاعات و تجربیات خود را از این کشور، که در خاطرات خود به آن بسیار علاقه نشان داده، به اختصار ثبت کرده است. این کتاب حدود یک قرن از نظرها دور مانده بود تا این که در سال 2008 در انگلستان به اهمیت و ارزش تاریخی آن پی بردند و تجدید چاپش کردند.
[[ارما‌ل‌، دوروتی‌ دو وارزی|دوروتی دیویس]] همسر لئون لوماری دو وارزی، دیپلمات بلژیکی، در اواخر دوره‌ی قاجار به ایران آمد. او به ایران علاقه‌ی بسیار داشت. دوروتی دو وارزی ایران را در سه دوره‌ی بحرانی در تاریخ این کشور در دوره‌ی قاجار یعنی دوره‌ی مظفرالدین شاه قاجار پیش از مشروطیت، دوره‌ی محمدعلی شاه در هنگامه‌ی نبرد بین مشروطه خواهان و استبداد طلبان، و دوره‌ی احمدشاه اندکی پیش از جنگ جهانی اول و کودتای سوم اسفند 1299 ه. ش دیده بود و مشاهدات و اطلاعات و تجربیات خود را از این کشور، که در خاطرات خود به آن بسیار علاقه نشان داده، به اختصار ثبت کرده است. این کتاب حدود یک قرن از نظرها دور مانده بود تا این که در سال 2008 در انگلستان به اهمیت و ارزش تاریخی آن پی بردند و تجدید چاپش کردند.


==فهرست مطالب کتاب==
==فهرست مطالب کتاب==
خط ۳۶: خط ۳۶:
اولین برخورد با تهران
اولین برخورد با تهران


منظره ی خیابان ها
منظره‌ی خیابان ها


بازار
بازار
خط ۷۳: خط ۷۳:


[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده: تاریخ]]
[[رده: تاریخ ایران]]
[[رده:مقالات(فروردین) باقی زاده]]  
[[رده:مقالات(فروردین) باقی زاده]]  
[[رده:مقالات بازبینی نشده2]]
[[رده:مقالات بازبینی شده2 فروردین 1403]]