درآمدی بر تصوف: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    جز (جایگزینی متن - ' ' به ' ')
     
    (۵ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۲۷: خط ۲۷:
    }}
    }}


    '''درآمدی بر تصوف''' نوشته [[چیتیک، ویلیام سی|ویلیام چیتیک]]، ترجمه [[رجبي، محمدرضا|محمدرضا رجبی]]، با موضوع دستیابی به حقیقت تصوف است.
    '''درآمدی بر تصوف'''، نوشته [[چیتیک، ویلیام سی|ویلیام چیتیک]]، ترجمه [[رجبی، محمدرضا|محمدرضا رجبی]]، با موضوع دستیابی به حقیقت تصوف است.


    کتاب درآمدی بر تصوف بر محور این پرسش اصلی شکل گرفته است که تصوف چیست؟ ویلیام چیتیک، مؤلف این اثر بر آن است تا نشان دهد چگونه آموزه‌های بنیادین تصوف در شرایط مختلف در قالب‌های متنوعی پدیدار می‌شوند. او با آسیب‌شناسی آثار موجود، بر این عقیده است که اطلاعات فراوانی که از راه آثار پیچیده آکادمیک از یک سو، و آثار جانبدارانه از سوی دیگر ارائه شده، گاه ابهامات مربوط به تصوف را بیشتر کرده است. از این رو تلاش می‌کند راه میانه‌ای در پیش گیرد و به سنت عظیم صوفیانه این مجال را بدهد تا خود از جانب خود سخن بگوید.
    کتاب درآمدی بر تصوف، بر محور این پرسش اصلی شکل گرفته است که تصوف چیست؟ [[چیتیک، ویلیام سی|ویلیام چیتیک]]، مؤلف این اثر بر آن است تا نشان دهد چگونه آموزه‌های بنیادین تصوف در شرایط مختلف در قالب‌های متنوعی پدیدار می‌شوند. او با آسیب‌شناسی آثار موجود، بر این عقیده است که اطلاعات فراوانی که از راه آثار پیچیده آکادمیک از یک‌سو و آثار جانب‌دارانه از سوی دیگر ارائه شده، گاه ابهامات مربوط به تصوف را بیشتر کرده است<ref>ر.ک: سخن ناشر، ص7</ref>؛ ازاین‌رو تلاش می‌کند راه میانه‌ای بین روش پیچیده آکادمیک و طرف‌داری مشتاقانه برگزیند و برای این کار به سنت عظیم صوفیانه، این مجال را می‌دهد تا خود سخن بگوید و نیز به مخاطبان این امکان را می‌دهد که تصوف را در بافت خود بشناسند و بیشتر با روش‌هایی آشنا شوند که تصوف، خود را با آن روش‌ها شناسانده است؛ نه اینکه صرفا به تفسیرهایی که در دوران معاصر از تصوف شده است، متوسل شوند. ازاین‌رو در این کتاب – به‌ویژه در فصول پایانی - خواننده با ترجمه بخش‌های فراوانی از متون معتبر صوفیانه که همواره بر این سنت تأثیرگذار بوده‌اند، مواجه می‌شود<ref>ر.ک: مقدمه مترجم، ص14</ref>.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==
    <references />
    <references />
    ==منابع مقاله==
    ==منابع مقاله==
    مقدمه مترجم.  
    مقدمه ناشر و مترجم.


    ==وابسته‌ها==
    ==وابسته‌ها==
    خط ۴۶: خط ۴۶:
    [[رده:طرائق صوفیه]]
    [[رده:طرائق صوفیه]]
    [[رده:مقالات خرداد 01 باقی زاده]]
    [[رده:مقالات خرداد 01 باقی زاده]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده مرداد 01]]
    [[رده:مقالات بازبینی شده2 مرداد 1401]]
    [[رده:مقالات کامل مرداد ماه باقی زاده]]

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۸

    درآمدی بر تصوف
    درآمدی بر تصوف
    پدیدآورانچیتیک، ویلیام سی (نویسنده) رجبي، محمدرضا (مترجم)
    ناشرمرکز مطالعات و تحقيقات اديان و مذاهب
    مکان نشرايران - قم
    سال نشر1386ش.
    چاپچاپ یکم
    شابک978-964-8090
    موضوعتصوف عرفان
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‏ ‎‏/‎‏چ‎‏9‎‏د‎‏4 / 288 BP
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    درآمدی بر تصوف، نوشته ویلیام چیتیک، ترجمه محمدرضا رجبی، با موضوع دستیابی به حقیقت تصوف است.

    کتاب درآمدی بر تصوف، بر محور این پرسش اصلی شکل گرفته است که تصوف چیست؟ ویلیام چیتیک، مؤلف این اثر بر آن است تا نشان دهد چگونه آموزه‌های بنیادین تصوف در شرایط مختلف در قالب‌های متنوعی پدیدار می‌شوند. او با آسیب‌شناسی آثار موجود، بر این عقیده است که اطلاعات فراوانی که از راه آثار پیچیده آکادمیک از یک‌سو و آثار جانب‌دارانه از سوی دیگر ارائه شده، گاه ابهامات مربوط به تصوف را بیشتر کرده است[۱]؛ ازاین‌رو تلاش می‌کند راه میانه‌ای بین روش پیچیده آکادمیک و طرف‌داری مشتاقانه برگزیند و برای این کار به سنت عظیم صوفیانه، این مجال را می‌دهد تا خود سخن بگوید و نیز به مخاطبان این امکان را می‌دهد که تصوف را در بافت خود بشناسند و بیشتر با روش‌هایی آشنا شوند که تصوف، خود را با آن روش‌ها شناسانده است؛ نه اینکه صرفا به تفسیرهایی که در دوران معاصر از تصوف شده است، متوسل شوند. ازاین‌رو در این کتاب – به‌ویژه در فصول پایانی - خواننده با ترجمه بخش‌های فراوانی از متون معتبر صوفیانه که همواره بر این سنت تأثیرگذار بوده‌اند، مواجه می‌شود[۲].

    پانویس

    1. ر.ک: سخن ناشر، ص7
    2. ر.ک: مقدمه مترجم، ص14

    منابع مقاله

    مقدمه ناشر و مترجم.

    وابسته‌ها