معنی عشق نزد مولانا: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۵: خط ۲۵:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''معنی عشق نزد مولانا''' تألیف عبدالغفور فرهادی؛ این کتاب، با تحقیق و جستجو در مثنوی معنوی و دیوان کبیر، ابیاتی با موضوع عشق رااستخراج و با افزودن توضیحات مختصر در یک مقدمه و هشت فصل با عناوین ذیل تنظیم کرده است:
'''معنی عشق نزد مولانا''' تألیف [[فرهادی، عبدالغفور|عبدالغفور فرهادی]]؛ این کتاب، با تحقیق و جستجو در [[مثنوی معنوی]] و [[کلیات شمس تبریزی|دیوان کبیر]]، ابیاتی با موضوع عشق را استخراج و با افزودن توضیحات مختصر در یک مقدمه و هشت فصل با عناوین ذیل تنظیم کرده است:


در پی شناخت عشق؛ عشق عوام؛ پیکار عقل و عشق؛ عشق با هم سِلک؛ جهان در پرتو عشق؛ عاشق در برابر عشق؛ تسلیم شدن عاشق به عشق؛ آیین عاشق؛ سرانجامِ عشق.
در پی شناخت عشق؛ عشق عوام؛ پیکار عقل و عشق؛ عشق با هم سِلک؛ جهان در پرتو عشق؛ عاشق در برابر عشق؛ تسلیم شدن عاشق به عشق؛ آیین عاشق؛ سرانجامِ عشق.


نگارنده ابیات اقتباس شده را از نظر معنی با مهارت و دقت دسته بندی کرده و جهت برقراری ارتباط معنایی برخی ابیات با ابیات دیگر، گاه به طور کوتاه توضیحی نیز ارائه داده و
نگارنده ابیات اقتباس شده را از نظر معنی با مهارت و دقت دسته بندی کرده و جهت برقراری ارتباط معنایی برخی ابیات با ابیات دیگر، گاه به طور کوتاه توضیحی نیز ارائه داده و بعد از هر شعر شماره و نشانی آن را بر اساس دفتر و حکایت [[مثنوی معنوی|مثنوی]] و دیوان کبیر، مصحح [[فروزانفر، بدیع‌الزمان|فروزانفر]]، درج نموده است.
بعد از هر شعر شماره و نشانی آن را بر اساس دفتر و حکایت مثنوی و دیوان کبیر، مصحح
فروزانفر، درج نموده است.


این مختصر، در اصل متن سخنرانی نویسنده است که در همایش یاد بود مولانا در کابل ایراد گردیده و در مجموعۀ سخنرانی‌های آن مراسم در اففانستان به چاپ رسیده و سپس در ایران در چند شمارۀ مجله سخن (از شماره 5 تا 8، سال 1354) چاپ و منتشر شده است. اثر حاضر گردآوری و چاپ مجدد این نوشتار می‌باشد.<ref> ر.ک: عالمی، محمدعلم، ص400</ref>
این مختصر، در اصل متن سخنرانی نویسنده است که در همایش یاد بود [[مولوی، جلال‌الدین محمد|مولانا]] در کابل ایراد گردیده و در مجموعۀ سخنرانی‌های آن مراسم در اففانستان به چاپ رسیده و سپس در ایران در چند شمارۀ مجله سخن (از شماره 5 تا 8، سال 1354) چاپ و منتشر شده است. اثر حاضر گردآوری و چاپ مجدد این نوشتار می‌باشد.<ref> ر.ک: عالمی، محمدعلم، ص400</ref>