زندگی (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - '،ک' به '، ک')
    جز (جایگزینی متن - '،ن' به '، ن')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    خط ۴۰: خط ۴۰:




    *[[مهارتهای زندگی با نگاه دينی]]،نوشته [[علوی‌گنابادی، جعفر|سید جعفر علوی گنابادی]] (متولد 1352ش)، به زبانی ساده و برای عموم مخاطبین نوشته شده است. این کتاب در هشتمین دوره انتخاب کتاب سال خراسان رضوی در حوزه خانواده شایسته تقدیر شده است.
    *[[مهارتهای زندگی با نگاه دينی]]، نوشته [[علوی‌گنابادی، جعفر|سید جعفر علوی گنابادی]] (متولد 1352ش)، به زبانی ساده و برای عموم مخاطبین نوشته شده است. این کتاب در هشتمین دوره انتخاب کتاب سال خراسان رضوی در حوزه خانواده شایسته تقدیر شده است.




    خط ۴۶: خط ۴۶:




    *[[خاطرات و خطرات؛ توشه‌ای از تاریخ شش پادشاه و گوشه‌ای از دوره زندگی من]]،نوشته [[هدایت، مهدیقلی|حاج مهديقلى هدايت]] دربردارنده ذكر حوادثى است كه در زمان نویسنده به وقوع پيوسته و پرده از گوشه‌اى از تاريخ اين سرزمين كهن برداشته است. وقايعى كه در دوره تاريخ معاصر ايران از زمان سلطنت ناصرالدين شاه قاجار و تا حكومت محمدرضا پهلوى رخ داده و از زبان و قلم نویسنده‌اى بيان مى‌شود كه خود، آن وقايع را ديده و با تمام وجود آن‌ها را لمس كرده است.
    *[[خاطرات و خطرات؛ توشه‌ای از تاریخ شش پادشاه و گوشه‌ای از دوره زندگی من]]، نوشته [[هدایت، مهدیقلی|حاج مهديقلى هدايت]] دربردارنده ذكر حوادثى است كه در زمان نویسنده به وقوع پيوسته و پرده از گوشه‌اى از تاريخ اين سرزمين كهن برداشته است. وقايعى كه در دوره تاريخ معاصر ايران از زمان سلطنت ناصرالدين شاه قاجار و تا حكومت محمدرضا پهلوى رخ داده و از زبان و قلم نویسنده‌اى بيان مى‌شود كه خود، آن وقايع را ديده و با تمام وجود آن‌ها را لمس كرده است.




    خط ۷۰: خط ۷۰:




    *[[بهاء ولد (زندگی، سلوک و اندیشه)]]،نوشته‌ی [[محمدی وایقانی، کاظم|کاظم محمّدی]] کتابی است نقدی تحلیلی که به شرح زندگی، سلوک عرفانی و اندیشه‌های عارف کمتر شناخته، یعنی [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاء الدّین ولد]]
    *[[بهاء ولد (زندگی، سلوک و اندیشه)]]، نوشته‌ی [[محمدی وایقانی، کاظم|کاظم محمّدی]] کتابی است نقدی تحلیلی که به شرح زندگی، سلوک عرفانی و اندیشه‌های عارف کمتر شناخته، یعنی [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاء الدّین ولد]]





    نسخهٔ ‏۱۷ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۰۲

    زندگی ، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:







    • زندگی در پرتو اخلاق، از جمله آثار آيت‌الله ناصر مكارم شيرازى (متولد شيراز 1305ش)، در سال 1352ش به فارسى نگارش شده است. نویسنده در اين كتاب چند موضوع مهم اخلاقى (مانند ارزش اخلاق در پيشرفت جامعه، راستى، غيبت، سوء ظنّ، آداب بحث و گفتگو) را با استفاده از آيات و روايات توضيح داده است.






    • هنر رضايت از زندگی، تألیف عباس پسندیده (متولد 1348ش)، سرّ (مهارت) رضایت از زندگی را از دیدگاه دین بررسی می‌کند. نویسنده سعی در نشان دادن قابلیت دین در پاسخگویی به نیازهای زندگی و تأمین رضامندی دارد.


    • زندگی سیاسی و فرهنگی شیعیان بغداد، تأليف دكتر سيد حسن موسوى، از جمله آثار فارسى تاريخ‌نگارى محلى است كه زندگى شیعیان بغداد را تا زمان انقراض آل‌بويه مورد بررسى قرار داده است.























    • زندگینامه علمی دانشوران اثر بودان دوبوالوران و پینل فیلیپ، ترجمه‌ای است از کتاب «Dictionary of Scientific Biography» (نیویورک، 1981م)، که زیر نظر احمد بیرشک منتشر شده است. این کتاب، شرح مختصر زندگی و کار علمی بیشتر از هزاران مرد و زن از سراسر جهان است که با تلاش علمی و عملی و نوشتن کتاب‌ها و مقاله‌ها در رشته‌های اخترشناسی، پزشکی، روانشناسی، ریاضی، شیمی، علوم اجتماعی، علوم طبیعی، فلسفه، فناوری و فیزیک، به پیشرفت تمدن بشری، خدمت کرده‌اند.








    • زندگی‌نامه رجال و مشاهیر ایران اثر حسن مرسل وند، مجموعه‌ای است برای شناساندن عده ای از مردان سیاست، هنر و... که در مقطع خاصی از تاریخ ایران در صحنه بوده‌اند. این مقطع از تاریخ ایران سرآغازش کوتادی سوم اسفند 1299 و پایانش شهریور 1320 است.