کتاب مقدس (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''کتاب مقدس''' ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد: * عهد جدید بر اساس کتاب مقدس اورشلیم نخستین ترجمه فارسی عهد جدید است که با مقدمهها، پانوشتهای تفسیری و ارجاعات حاشیه صفحات به قلم پیروز سیار منتشر شده است. * تاریخچه مکا...» ایجاد کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۲ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۰۱
کتاب مقدس ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- عهد جدید بر اساس کتاب مقدس اورشلیم نخستین ترجمه فارسی عهد جدید است که با مقدمهها، پانوشتهای تفسیری و ارجاعات حاشیه صفحات به قلم پیروز سیار منتشر شده است.
- تاریخچه مکاتب تفسیری و هرمنوتیکی کتاب مقدس نوشته رابرت گرانت و دیوید ترسی، ترجمه و نقد ابوالفضل ساجدی، روشهای عمدهای را که مسیحیان در تفسیر کتاب مقدس بهکار گرفتهاند و نیز نحوه پدید آمدن این روشها و راههای ورود آنها به کلیسا را مورد بررسی قرار میدهد.
- راهنمای کتاب مقدس برگردان فارسی کتابی است با نام Halleys
Bible Handbook نوشته هنری هلی است که برای نخستین بار در هلند در سال 2000 میلادی منتشر است.
- فلسفه تاریخ در کتاب مقدس ترجمه فارسی دو مقاله انگلیسی از والترسی کامبرا به قلم معصومه نورمحمدی روستایی است.
- مدخلی بر تبارشناسی کتاب مقدس نوشته حسین کلباسی اشتری، سعی دارد با رویکرد توصیفی - تحلیلی - انتقادی شرایطی را که مجموعه نوشتههای کتاب مقدس در آنها گردهم آمده و به تدریج با گذار از تحولات اجتماعی - فرهنگی قرنهای قبل و بعد از میلاد مسیح اکنون در اختیار ما قرار گرفته است، بازنگری کند.
- قرآن و کتاب مقدس: درونمایههای مشترک نوشته دنیز ماسون با ترجمه فاطمهسادات تهامی، به مقایسه بین آموزههای یهودی، مسیحی و اسلامی در باب توحید، نبوت و معاد میپردازد و موارد مشترک و اخلافی آنها را نشان میدهد.
- قاموس کتاب مقدس ترجمه و تألیف جیمز هاکس آمریکایی با همکای میرزا اسماعیل صدیق نوذری است که با صرف چهل سال وقت تألیف شده است.
- دایرةالمعارف کتاب مقدس نوشته همت بهرام محمدیان و گروهی از پژوهشگران، مفصلترین اثری است که تا زمان انتشار به زبان فارسی درباره ادیان دیگر تألیف شده است و برای فهم عهدین بهویژه عهد جدید بسیار راهگشا است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |