الرسالة القنوتیة: تفاوت میان نسخه‌ها

۱۸۸ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۲۳
بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - 'علی بن ابی طالب (ع)، امام اول' به 'امام علی علیه‌السلام')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۵: خط ۲۵:
| پیش از =  
| پیش از =  
}}
}}
'''الرسالة القنوتية'''، اثر ابوالقاسم بن محمدنبی حسینی ذهبی شیرازی (متوفی 1286ق)، کتابی است در شرح قنوت حضرت علی(ع) که بر اساس توضیح و تببین «حضرات خمس»، به رشته تحریر درآمده و با تحقیق مؤسسه «احیای کتب اسلامی» منتشر شده است.
'''الرسالة القنوتية'''، اثر [[میرزا بابا شیرازی، ابوالقاسم بن عبدالنبی|ابوالقاسم بن محمدنبی حسینی ذهبی شیرازی]] (متوفی 1286ق)، کتابی است در شرح قنوت [[امام علی علیه‌السلام|حضرت علی(ع)]] که بر اساس توضیح و تببین «حضرات خمس»، به رشته تحریر درآمده و با تحقیق مؤسسه «احیای کتب اسلامی» منتشر شده است.


بر این دعا، شرحی نیز توسط محمدجعفر کبودرآهنگی (مجذوب‌علی‌شاه) نوشته شده و در کتاب «رسائل مجذوبیه (مجموعه هفت رساله عرفانی)»، مقایسه کوتاهی بین این دو شرح، صورت گرفته است<ref>ر.ک: کبودرآهنگی، محمدجعفر، ص39</ref>.
بر این دعا، شرحی نیز توسط [[محمدجعفر کبودرآهنگی]] ([[مجذوب‌علی‌شاه]]) نوشته شده و در کتاب «رسائل مجذوبیه (مجموعه هفت رساله عرفانی)»، مقایسه کوتاهی بین این دو شرح، صورت گرفته است<ref>ر.ک: کبودرآهنگی، محمدجعفر، ص39</ref>.


صاحب «الذریعه» این کتاب را به سید جلال‌الدین محمد حسینی شیرازی بن ابوالقاسم، ملقب به «میرزابابا» (متوفی 1331ق) نسبت داده است، اما محقق این نسبت را صحیح ندانسته و معتقد است که این کتاب، از جمله تألیفات مؤلف مذکور می‌باشد که آن را به درخواست حاج میرزا محمدزمان کلاتی خراسانی ذهبی نوشته است<ref>ر.ک: مقدمه، ص4</ref>.
صاحب «[[الذريعة إلی تصانيف الشيعة|الذریعه]]» این کتاب را به [[سید جلال‌الدین محمد حسینی شیرازی بن ابوالقاسم]]، ملقب به «میرزابابا» (متوفی 1331ق) نسبت داده است، اما محقق این نسبت را صحیح ندانسته و معتقد است که این کتاب، از جمله تألیفات مؤلف مذکور می‌باشد که آن را به درخواست حاج میرزا محمدزمان کلاتی خراسانی ذهبی نوشته است<ref>ر.ک: مقدمه، ص4</ref>.


در مقدمه کوتاهی که به ابتدای کتاب افزوده شده، ضمن ارائه شرح حال مختصری از مؤلف<ref>ر.ک: همان، ص3</ref>، به انگیزه نگارش کتاب، اشاره شده است<ref>ر.ک: همان، ص4</ref>.
در مقدمه کوتاهی که به ابتدای کتاب افزوده شده، ضمن ارائه شرح حال مختصری از مؤلف<ref>ر.ک: همان، ص3</ref>، به انگیزه نگارش کتاب، اشاره شده است<ref>ر.ک: همان، ص4</ref>.