خواجه نصیرالدین طوسی (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''خواجه نصیرالدین طوسی''' ممکن است عنوان برای مقالههای ذیل باشد: * نصیرالدین طوسی، محمد بن محمد (579 -653ش)، ملقب به استادالبشر معروف به '''محقق طوسى''' و '''خواجه نصيرالدين طوسى'''، شاعر، فیلسوف، منجم، متکلم، فقیه و ریاضی دان ایرانی قرن ششم و هفت...» ایجاد کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۴۶
خواجه نصیرالدین طوسی ممکن است عنوان برای مقالههای ذیل باشد:
- نصیرالدین طوسی (579 -653ش)، ملقب به استادالبشر معروف به محقق طوسى و خواجه نصيرالدين طوسى، شاعر، فیلسوف، منجم، متکلم، فقیه و ریاضی دان ایرانی قرن ششم و هفتم قمری.
- الشیخ نصیرالدین الطوسی و سقوط بغداد از آثار آيتالله سيد على حسینى ميلانى (متولد نجف 1367ق) است كه در آن، ادعاى ابن تيميه در مورد نقش خواجه نصيرالدين طوسى در حمله و پيروزى مغول و انقراض دولت عباسيان و سقوط بغداد در سال 656ق را به صورت علمى بررسى كرده است.
- اسماعیلیون و مغول و خواجه نصیرالدین طوسی کتابى است كه اصل آن به زبان عربى و تأليف حسن امین است. این کتاب، توسط مهدى زنديه به زبان فارسی ترجمه شده است.
- اندیشههای فلسفی و کلامی خواجه نصیرالدین طوسی اثر غلامرضا جمشيدنژاد است كه در آن، كتاب «الخواجه نصيرالدّين الطوسي و آراؤه الفلسفية و الكلامية»، تأليف دكتر هانى نعمان فرحات را از زبان عربى به فارسی ترجمه كرده است. نویسنده در اين اثر، آراء و نظريههاى آن متكلم و فيلسوف بزرگ را درباره خدا، جهان و انسان بهصورت مستند و تحليلى شناسانده است.
- دانشمند طوس: مجموعه مقالات گردهمایی علم و فلسفه در آثار خواجه نصیرالدین طوسی اثر غلامرضا جمشيدنژاد است كه در آن، كتاب «الخواجه نصيرالدّين الطوسي و آراؤه الفلسفية و الكلامية»، تأليف دكتر هانى نعمان فرحات را از زبان عربى به فارسی ترجمه كرده است. نویسنده در اين اثر، آراء و نظريههاى آن متكلم و فيلسوف بزرگ را درباره خدا، جهان و انسان بهصورت مستند و تحليلى شناسانده است.
- استاد بشر مجموعه چندین مقاله ترجمهای و تألیفی به زبان فارسی درباره خواجه نصیرالدین طوسی (طوس 579-653ش، بغداد) است که نویسندگان گوناگونی از ایران و خارج، تألیف یا ترجمه کردهاند
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |