پیام معصومین علیهم‌السلام به انسان‌ها و انسانیت‌ها؛ امام سجاد(ع): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR116337J1.jpg | عنوان = پیام معصومین علیه‌السلام به انسان‌ها و انسانیت‌ها؛ امام سجاد(ع) | عنوان‌های دیگر = |پدیدآورندگان | پدیدآوران = حکیمی، محمدرضا (نویسنده) حیدری، شرف‌الدین (خلاصه‌کننده) |زبان | زبان = فارسی | کد...» ایجاد کرد)
    (بدون تفاوت)

    نسخهٔ ‏۹ نوامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۴

    پیام معصومین علیه‌السلام به انسان‌ها و انسانیت‌ها؛ امام سجاد(ع)
    پیام معصومین علیهم‌السلام به انسان‌ها و انسانیت‌ها؛ امام سجاد(ع)
    پدیدآورانحکیمی، محمدرضا (نویسنده) حیدری، شرف‌الدین (خلاصه‌کننده)
    ناشردلیل ما
    مکان نشرقم
    سال نشر1390ش
    چاپیکم
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    پیام معصومین علیه‌السلام به انسان‌ها و انسانیت‌ها؛ امام سجاد(ع)، اثر محمدرضا حکیمی (1314-1400ش)، شماره هفتم از مجموعه کتاب‌های «برگرفته از آثار» می‌باشد. در این کتابچه کوچک، بعد از مقدمه‌ای کوتاه در مورد ادبیات دعایی رسیده از امام سجاد(ع)، به پاره‌ای از حقایق «صحیفه سجادیه» اشاره شده، و به دعای ۲۷ از این مجموعه که برای سربازان اسلام است توجه داده شده. در بخش پایانی شمارى از سخنان امام سجاد (ع) در قالب ۲۲ حدیث آورده شده است.

    امام سجاد(ع)، با بکارگیری «ادبیات دعایی» سعی در ایجاد بستری برای نشر حقایق علوم و تربیت وحیانی نمود؛ سلاحی که اگرچه به ظاهر خاموش اما برنده‌تر و کوبنده‌تر از هر ابزاری در آن شرایط زمانی و مکانی بود. در یک نگاه می‌توان گفت: ادبیات دعایی رسیده از امام سجاد(ع) (صحیفه سجادیه) و به طور کلی ادعیه موجود در نزد شیعه، درصدد جهت دهی فکری به مسلمانان است، و از فرهنگی جامع، کامل و بی مانند حکایت می‌کند، و سرشار از حقایقی است که بخشی از آن چنین است: مسائل اعتقادی، مسائل نبوت شناختی، مسائل امامت، مسائل معادشناسی، مسائل مربوط به تأثیر حقیقت ولی معصوم(ع) در تداوم نظم حکیمانه کائنات، مسائل حضور در حضرات تألهی و شناخت آداب این حضور، مسائل حکمت شناسی، مسائل اخلاقی و تربیتی، مسائل سلوکی و تهذیبی، مسائل زمان شناسی وحیانی، مسائل مربوط به حقیقتهای مکانی و...[۱].

    این کتاب که برگرفته از کتاب «امام در عینیت جامعه» می‌باشد، اولین بار در سال 1390، و در 60 صفحه خشتی، به همت سید شرف‌الدین حیدری تدوین و توسط انتشارات دلیل ما به چاپ رسید.


    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه، ص11-16

    منابع مقاله

    مقدمه و متن کتاب

    وابسته‌ها