التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (Hbaghizadeh@noornet.net صفحهٔ التفسیر الکامل و هو تفسیر آي القرآن الکریم را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به [[التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن ال...)
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۷: خط ۲۷:
    }}
    }}
       
       
    '''التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم،''' اثر تقی‌الدین ابوالعباس احمد بن عبدالحلیم بن عبدالسلام حرانی دمشقی، معروف به ابن تیمیه (متوفی 728ق)، تفسیری است از برخی سوره‌های قرآن کریم که با تحقیق ابوسعید عمر بن غرامه عمروی به چاپ رسیده است.
    '''التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم،''' اثر [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|تقی‌الدین ابوالعباس احمد بن عبدالحلیم بن عبدالسلام حرانی دمشقی]]، معروف به [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]] (متوفی 728ق)، تفسیری است از برخی سوره‌های قرآن کریم که با تحقیق [[عمروی، عمر|ابوسعید عمر بن غرامه عمروی]] به چاپ رسیده است.


    از میان تفاسیر فراوانی که برای قرآن کریم نوشته شده، اثر حاضر، از جمله مهم‌ترین و مشهورترین آنها می‌باشد که نویسنده آن نیز از شهرت فراوانی برخوردار است<ref>مقدمه محقق، ص8</ref>.
    از میان تفاسیر فراوانی که برای قرآن کریم نوشته شده، اثر حاضر، از جمله مهم‌ترین و مشهورترین آنها می‌باشد که نویسنده آن نیز از شهرت فراوانی برخوردار است<ref>مقدمه محقق، ص8</ref>.


    ابن تیمیه در این کتاب، به تفسیر برخی از سور و بعضی از آیات آنها، پرداخته است؛ بدین صورت که برخی را خود اراده نموده و به شرح و تفسیر آنها همت گماشته و برخی نیز در پاسخ به سؤالاتی می‌باشد که از او پرسیده شده است<ref>همان، ص25</ref>.
    [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]] در این کتاب، به تفسیر برخی از سور و بعضی از آیات آنها، پرداخته است؛ بدین صورت که برخی را خود اراده نموده و به شرح و تفسیر آنها همت گماشته و برخی نیز در پاسخ به سؤالاتی می‌باشد که از او پرسیده شده است<ref>همان، ص25</ref>.


    در این کتاب، مجموعا تفسیر چهل‌وشش سوره از قرآن کریم جای گرفته است که محقق آنها را از خلال تألیفات ابن تیمیه، گردآوری نموده و به تخریج آیات قرآنی که ابن تیمیه به آنها استشهاد کرده، پرداخته است. وی سوره‌ها و آیات را بر اساس ترتیب سوره‌های قرآن کریم و آیات هر سوره، مرتب نموده و به تخریج احادیث نبوی شریفی که ابن تیمیه، آنها را مورد استشهاد قرار داده، از کتب صحاح و سنن معتبر، پرداخته است<ref>همان، ص27</ref>.
    در این کتاب، مجموعا تفسیر چهل‌وشش سوره از قرآن کریم جای گرفته است که محقق آنها را از خلال تألیفات [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]]، گردآوری نموده و به تخریج آیات قرآنی که [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]] به آنها استشهاد کرده، پرداخته است. وی سوره‌ها و آیات را بر اساس ترتیب سوره‌های قرآن کریم و آیات هر سوره، مرتب نموده و به تخریج احادیث نبوی شریفی که [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]]، آنها را مورد استشهاد قرار داده، از کتب صحاح و سنن معتبر، پرداخته است<ref>همان، ص27</ref>.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==

    نسخهٔ ‏۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۲۱:۵۸

    التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم
    التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم
    پدیدآورانابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم (نویسنده) عمروی، عمر (محقق)
    ناشردار الفکر
    مکان نشرلبنان - بيروت
    سال نشر1423ق. = 2002م.
    چاپچاپ يکم
    موضوعتفاسير اهل سنت - قرن 8ق.
    زبانعربي
    تعداد جلد9
    کد کنگره
    ‏الف22 ت7 / 95/5 BP

    التفسير الكامل و هو تفسير آي القرآن الكريم، اثر تقی‌الدین ابوالعباس احمد بن عبدالحلیم بن عبدالسلام حرانی دمشقی، معروف به ابن تیمیه (متوفی 728ق)، تفسیری است از برخی سوره‌های قرآن کریم که با تحقیق ابوسعید عمر بن غرامه عمروی به چاپ رسیده است.

    از میان تفاسیر فراوانی که برای قرآن کریم نوشته شده، اثر حاضر، از جمله مهم‌ترین و مشهورترین آنها می‌باشد که نویسنده آن نیز از شهرت فراوانی برخوردار است[۱].

    ابن تیمیه در این کتاب، به تفسیر برخی از سور و بعضی از آیات آنها، پرداخته است؛ بدین صورت که برخی را خود اراده نموده و به شرح و تفسیر آنها همت گماشته و برخی نیز در پاسخ به سؤالاتی می‌باشد که از او پرسیده شده است[۲].

    در این کتاب، مجموعا تفسیر چهل‌وشش سوره از قرآن کریم جای گرفته است که محقق آنها را از خلال تألیفات ابن تیمیه، گردآوری نموده و به تخریج آیات قرآنی که ابن تیمیه به آنها استشهاد کرده، پرداخته است. وی سوره‌ها و آیات را بر اساس ترتیب سوره‌های قرآن کریم و آیات هر سوره، مرتب نموده و به تخریج احادیث نبوی شریفی که ابن تیمیه، آنها را مورد استشهاد قرار داده، از کتب صحاح و سنن معتبر، پرداخته است[۳].

    پانویس

    1. مقدمه محقق، ص8
    2. همان، ص25
    3. همان، ص27

    منابع مقاله

    مقدمه محقق.


    وابسته‌ها