أصول الإمامية في الأصول الفقهية: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR12076J1.jpg | عنوان =أصول الإمامية في الأصول الفقهية |...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
}}
}}


'''أصول الإمامية في الأصول الفقهية'''، اثر آیت‌الله حسین امامی کاشانی، کتابی است موجز و مختصر در علم اصول فقه بر اساس مکتب امامیه.
'''أصول الإمامية في الأصول الفقهية'''، اثر [[امامی کاشانی، حسین بن حسام‌الدین|آیت‌الله حسین امامی کاشانی]]، کتابی است موجز و مختصر در علم اصول فقه بر اساس مکتب امامیه.


==انگیزه تألیف==
==انگیزه تألیف==
نویسنده در مقدمه، به این نکته اشاره نموده است که کتاب را به درخواست علمای صالح معاصر، مخصوصا شیخ محمد سلیمانی، مبنی بر نگارش کتابی وجیز و موجز در علم اصول، به رشته تحریر درآورده است<ref>ر.ک: مقدمه، ص2</ref>.
نویسنده در مقدمه، به این نکته اشاره نموده است که کتاب را به درخواست علمای صالح معاصر، مخصوصا شیخ [[محمد سلیمانی]]، مبنی بر نگارش کتابی وجیز و موجز در علم اصول، به رشته تحریر درآورده است<ref>ر.ک: مقدمه، ص2</ref>.


==ساختار==
==ساختار==
کتاب با مقدمه کوتاهی از نویسنده آغاز و مطالب به‌صورت کاملا موجز و مختصر، در دو بخش (جزء) و یک خاتمه، ارائه شده است.
کتاب با مقدمه کوتاهی از نویسنده آغاز و مطالب به‌صورت کاملا موجز و مختصر، در دو بخش (جزء) و یک خاتمه، ارائه شده است.


علم اصول فقه از مهم‌ترین علوم اسلامی است. از زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع)، علمای امامیه و عامه توجه خاصی به این علم نمودند و کتاب‌های زیادی را در علم اصول به رشته تحریر درآوردند. کتاب حاضر، ابواب علم اصول را به روش اصولیون از مبحث الفاظ تا مبحث اجتهاد و تقلید، خلاصه و عرضه نموده است. از خصوصیات این کتاب عدم تطویل مباحث، سهولت عبارت و موجز بودن آن می‌باشد. شاخصه دیگر کتاب آن است که در آن نظرات بزرگان علم اصول از علمای امامیه مطرح شده است<ref>ر.ک: بی‌نام</ref>.
علم اصول فقه از مهم‌ترین علوم اسلامی است. از زمان [[امام باقر(ع)]] و [[امام جعفر صادق علیه‌السلام|امام صادق(ع)]]، علمای امامیه و عامه توجه خاصی به این علم نمودند و کتاب‌های زیادی را در علم اصول به رشته تحریر درآوردند. کتاب حاضر، ابواب علم اصول را به روش اصولیون از مبحث الفاظ تا مبحث اجتهاد و تقلید، خلاصه و عرضه نموده است. از خصوصیات این کتاب عدم تطویل مباحث، سهولت عبارت و موجز بودن آن می‌باشد. شاخصه دیگر کتاب آن است که در آن نظرات بزرگان علم اصول از علمای امامیه مطرح شده است<ref>ر.ک: بی‌نام</ref>.


==گزارش محتوا==
==گزارش محتوا==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش