ناصری داوودی، عبدالمجید: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="wikiInfo"> بندانگشتی| {| class="wikitable aboutAuthorTable" style="text-align:Right" |+...» ایجاد کرد)
    (بدون تفاوت)

    نسخهٔ ‏۲۶ آوریل ۲۰۲۱، ساعت ۰۹:۳۴

    NUR08331.jpg
    نام ناصری داوودی، عبدالمجید
    نام‎های دیگر داودي، عبد المجيد

    ناصري، عبد المجيد

    نام پدر
    متولد 1343ش
    محل تولد
    رحلت 14ش
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE08331AUTHORCODE

    عبدالمجید ناصری داوودی (متولد 1343ش)، دانش‌آموخته حوزه علمیه افغانستان و ایران و مؤسسه امام خمینی(ره) قم، دارای مدرک دکترای رشته تاریخ.

    تولد

    عبدالحمید ناصری در هشت دی‌ماه 1343 در منطقه داوود از توابع جغوری ولایت غزنی افغانستان به دنیا آمد.

    تحصیلات

    ایشان پس از تحصیل دوره ابتدایی و راهنمایی، وارد دبیرستان شد، ولی به دلیل درگیری و جنگی که در سال 1358 در کشورش اتفاق افتاد نتوانست آن مقطع را به پایان ببرد. او که هم‌زمان با تحصیلات کلاسیک مشغول به تحصیل در مکتب‌خانه بود، به تحصیل به دروس حوزوی روی آورد و در سال 1360 وارد مدرسه علمیه امام صادق(ع) در اوتقول (جاغوری) شد. پس از سه سال تحصیل در آنجا به ایران آمد و به حوزه علمیه اصفهان رفت و تحصیلاتش را تا مقطع سطح ادامه داد. ایشان در سال 1364 به قم آمد و نزد حضرات آیات: اعتمادی، پایانی، ستوده، طاهر فرح‌آبادی و فیض سرابی، فقه و اصول آموخت و دروس جدید را در مؤسسه در راه حق آغاز نمود. دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرات آیات: مکارم شیرازی، سبحانی، فاضل لنکرانی و وحید خراسانی فراگرفت و کارشناسی ارشد رشته تاریخ را از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اخذ نمود. او در سال 1383 مدرک دکترای تاریخش را از مؤسسه مذکور گرفت. عنوان پایان‌نامه ایشان در این مقطع «تشیع در خراسان، عهد تیموریان» بود که توسط انتشارات بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی به چاپ رسید.

    مشاغل

    ایشان ضمن تدریس دروس حوزه به پژوهش و تحقیق در موضوع تاریخ پرداخت و از سال 1377 به مدت دو سال عضو هیئت‌ علمی مؤسسه امام خمینی(ره) شد و سپس به دعوت پژوهشکده «تاریخ و سیره» دفتر تبلیغات اسلامی در این مرکز به پژوهش مشغول گردید و در سال 1380 به‌عنوان مدیر گروه «شخصیت‌نگاری» و سپس به‌عنوان مدیر گروه «تاریخ تشیع» مشغول به کار شد.

    آثار

    1. تشیع در خراسان، عهد تیموریان؛
    2. مشاهیر تشیع در افغانستان؛
    3. زمینه و پیشینه جنبش اصلاحی در افغانستان؛
    4. انقلاب کربلا از دیدگاه اهل سنت[۱].

    پانویس

    1. ر.ک: سامانه اشتراک دانش دانشگاه باقرالعلوم(ع)

    منابع مقاله

    سامانه اشتراک دانش دانشگاه باقرالعلوم(ع)، 9 بهمن 1399، به آدرس: http://kms.bou.ac.ir/professor/%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%AF%DB%8C/

    وابسته‌ها

    [[]]

    [[]]

    [[]]

    [[]]