مؤسسه پیام امام هادی علیه‌السلام: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="wikiInfo"> بندانگشتی|مؤسسه پیام امام هادی(ع) {| class="wikitable abou...» ایجاد کرد)
    (بدون تفاوت)

    نسخهٔ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۰:۲۹

    مؤسسه پیام امام هادی(ع)
    نام مؤسسه پیام امام هادی(ع)
    نام‎های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت
    اساتید [[ | ]]

    [[ | ]]؛

    برخی آثار [[ ]]

    [[ ]]

    کد مؤلف AUTHORCODE19580AUTHORCODE

    مؤسسه پیام امام هادی(ع) یا «مؤسسة الإمام الهادي(ع)»، یک مؤسسه فرهنگی اسلامی با مدیریت سید هادی رفیعی‌پور است که در راستای تصحیح و تحقیق و تألیف و احیای تراث و نشر کتاب‌های حدیث و فقه و معارف اسلامی، فعالیت دارد.

    تأسیس و هدف

    مؤسسه پیام امام هادی(ع) یا «مؤسسة الإمام الهادي(ع)»، در سال 1371 (15 ذوالحجه 1412ق)، با مدیریت آیت‌الله سید هادی رفیعی‌پور با هدف تصحیح، تحقیق، تألیف، احیای تراث، نشر کتاب‌های فقه، حدیث و معارف اسلامی مورد نیاز، برطرف کردن کمبودهای تحقیقی جامعه، خصوصاً حوزه‌های علمیه و آموزش دوره‌هایی که خلأ آن در حوزه‌های علمیه وجود دارد (مانند کارگاه‌های آشنایی با متون و معارف زیارات معصومین(ع))، تأسیس گردید. در این راستا، این مؤسسه، کتبی را تصحیح، تحقیق و تألیف نموده که مورد تأیید رهبر انقلاب، مراجع تقلید و مراکز حوزوی و دانشگاهی و شخصیت‌های فرهنگی قرار گرفته و برخی کتب به‌عنوان کتاب برگزیده در جشنواره‌های کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب سال حوزه علمیه قم، کتاب سال رضوی، کتاب سال ولایت، کتاب سال مهدویت و... انتخاب شده‌اند[۱].

    برخی دستاوردها

    1. تصحیح و تحقیق کتاب «المقنع» مرحوم شیخ صدوق (چاپ در سال 1374 و برگزیده در جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی)؛
    2. تحقیق و تصحیح کتاب «الهدایه» مرحوم شیخ صدوق (چاپ در سال 1379 و برگزیده در جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران)؛
    3. تحقیق و تصحیح کتاب «منتخب الأنوار المضيئة في ذكر الحجّة(عج) (کتاب برگزیده حوزه و برگزیده در سومین دوره کتاب سال ولایت 1379 و اثر ارزنده در نخستین جشنواره کتاب سال مهدویت 1387)؛
    4. تصحیح و تحقیق کتاب «الاعتقادات» مرحوم شیخ صدوق (کتاب برگزیده در جشنواره کتاب سال حوزه در سال 1390)؛
    5. کتاب «دعاء الندبة و توثيقه من الكتاب و السنة» (برنده جایزه در بیست‌وسومین دوره جایزه کتاب فصل پاییز 1391)؛
    6. تألیف کتاب «موسوعة زيارات المعصومين(ع) در7 مجلد (کتاب برگزیده در هفتمین دوره کتاب سال ولایت، کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب سال مهدویت و رتبه اول کتاب (در بخش تصحیح و تحقیق) اهل قلم اصفهان 1384 و کتاب برگزیده چهارمین جشنواره کتاب رضوی 1390)[۲].

    برخی افتخارات

    1. ناشر برگزیده سیزدهمین دوره همایش کتاب سال حوزه، 1390؛
    2. ناشر برتر در چهارمین جشنواره کتاب سال رضوی، 1390؛
    3. این مؤسسه، توسط معاونت پژوهشی حوزه علمیه، در سال 1394، جزو 10 مؤسسه برتر پژوهشی در حوزه علمیه قم معرفی گردید و برنده لوح و جایزه شد[۳].

    دیدار با علما

    مؤسسه تلاش دارد فعالیت‌های پژوهشی خود را با علما، دانشمندان و صاحب‌نظران در میان گذاشته و در دیدار با آنان از راهنمایی‌های ایشان بهره‌مند گردد و در این راستا چندین بار با مقام معظم رهبری و نیز با حضرات آیات عظام شبیری زنجانی، وحید خراسانی، سیستانی، سبحانی، صافی گلپایگانی، مرحوم حاج شیخ جواد تبریزی و... دیدار داشته‌ است[۴].

    برگزاری کارگاه

    برای اولین بار «کارگاه‌های آشنایی با متون و معارف زيارات المعصومين(ع)، توسط مؤسسه، در حوزه علمیه قم و اصفهان تشکیل شد و در این دوره‌ یک‌روزه، به‌طور فشرده برای شرکت‌کنندگان، مسائل علمی و معرفتی پیرامون منابع زیارات، ‌مسائل اجتماعی و سیاسی در زیارات، اعتقادات در زیارات،‌ اخلاق و تربیت در زیارات و پرسش و پاسخ مطرح شد. تاکنون بیش از هزار نفر از فضلا و طلاب در این دوره آموزشی شرکت کرده‌اند[۵].

    پانویس

    1. ر.ک: پایگاه اینترنتی مؤسسة الإمام الهادي(ع)، بخش درباره ما
    2. ر.ک: همان
    3. ر.ک: همان
    4. ر.ک: همان
    5. ر.ک: همان

    منابع مقاله

    پایگاه اینترنتی مؤسسة الإمام الهادي(ع)، بخش درباره ما، به آدرس: http://www.imamhadi.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87.html