میرزایی، علی‌اکبر: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="wikiInfo"> بندانگشتی| {| class="wikitable aboutAuthorTable" style="text-align:R...» ایجاد کرد)
    (بدون تفاوت)

    نسخهٔ ‏۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۱۱:۲۸

    NUR06791.jpg
    نام میرزایی، علی‌اکبر
    نام‎های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت
    اساتید [[ | ]]

    [[ | ]]؛

    برخی آثار [[ ]]

    [[ ]]

    کد مؤلف AUTHORCODE06791AUTHORCODE

    علی‌اکبر میرزایی (متولد 1357ش)، روحانی و نویسنده هرمزگانی.

    تولد

    علی‌اکبر میرزایی، در ۲۵ شهریورماه ۱۳۵۷ش، در شهر بندرعباس متولد شد.

    تحصیلات

    وی در سال 1376ش، پس از گذراندن دوران دبیرستان، جهت آموختن علوم دینی وارد حوزه علمیه بندرعباس شد. پس از سپری کردن دوران مقدمات در حوزه علمیه بندرعباس، سرانجام در سال 1381 برای ادامه تحصیل، راهی قم شد و از اساتیدی همچون حضرات آیات عظام: هاشمی شاهرودی، مکارم شیرازی، جوادی آملی و وحید خراسانی بهره برد.

    میرزایی در سال 1395ش، موفق به دریافت مدرک سطح چهار علوم حوزوی از حوزه علمیه قم شد. در سال‌های 1378 تا 1381ش، مشغول به تدریس در حوزه علمیه بندرعباس گردید و در سال ۱۳8۵ش، مؤسسه علمی - پژوهشی منادیان اسلام را تأسیس کرد و تا سال 1390ش، به تدریس برای طلاب هرمزگانی مقیم قم مشغول شد.

    آثار

    علی‌اکبر میرزایی، نویسنده 53 جلد کتاب در موضوعات علمی، پژوهشی، مذهبی و دیوان اشعار می‌باشد که از آن جمله می‌توان به کتاب‌های دیوان شعر نردبان، انواری از قرآن (یکی از کتب درسی حوزه‌های علمیه سراسر کشور)، مقتل نمونه ‌و پرسش و پاسخ جوانان اشاره کرد.

    جوایز و نشان‌ها

    وی نخبه علمی برتر استان هرمزگان در سال‌های 1389 و 1390 بوده و در سال 1391، نخبه ملی معرفی شده و افتخار دریافت لوح زرین سپاس و تجلیل از رئیس‌ جمهوری وقت را نیز در کارنامه علمی خود داراست.

    میرزایی از سال 1390 تا 1393، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه هرمزگان بوده و از سال 1395 تا اواخر سال 1397، ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هرمزگان را به دست داشته است و دبیر جامعه روحانیون و فضلای استان هرمزگان از سال 1396، تا به امروز (تاریخ این نوشتار در سایت مربوطه) می‌باشد[۱].

    پانویس

    1. ر.ک: پایگاه اینترنتی مؤلف

    منابع مقاله

    پایگاه اطلاع رسانی علی‌اکبر میرزایی، به آدرس: https://aliakbarmirzaei.com/biography/