ابن عسکر، محمد بن علی: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۵ نوامبر ۲۰۱۸
جز
جایگزینی متن - ' اين ' به ' این '
جز (جایگزینی متن - 'است<ref>' به 'است.<ref>')
جز (جایگزینی متن - ' اين ' به ' این ')
خط ۴۲: خط ۴۲:


==مناصب==
==مناصب==
وى مدتى منشى ابوعبدالله محمد بن حسن نباهى در امر قضا بود و پس از چندى در زمان انتقال حكومت مالقه از بنى هود به بنى احمر، نيابت قضا به او سپرده شد و در 635ق، به‌رغم ميل باطنى‌اش رسماً رياست آن را به عهده گرفت و تا پایان عمر در اين سمت باقى ماند. عدالت و داورى صحيح او در صدور احكام، مورد ستايش بسيار قرار گرفته است. ابن ابار گوید: وى دو بار منصب قضا را در مالقه به عهده گرفته است.
وى مدتى منشى ابوعبدالله محمد بن حسن نباهى در امر قضا بود و پس از چندى در زمان انتقال حكومت مالقه از بنى هود به بنى احمر، نيابت قضا به او سپرده شد و در 635ق، به‌رغم ميل باطنى‌اش رسماً رياست آن را به عهده گرفت و تا پایان عمر در این سمت باقى ماند. عدالت و داورى صحيح او در صدور احكام، مورد ستايش بسيار قرار گرفته است. ابن ابار گوید: وى دو بار منصب قضا را در مالقه به عهده گرفته است.


==مهارت‎های علمی==
==مهارت‎های علمی==
خط ۶۴: خط ۶۴:
کتابى هم در انساب بنى سعيد و مناقب آنان به وى نسبت داده‌اند.
کتابى هم در انساب بنى سعيد و مناقب آنان به وى نسبت داده‌اند.


مجموعه‌اى مشتمل بر 40 حديث نيز داشته است كه سلسله سند هریک از آنها به یکى از صحابه ختم مى‌شده كه نامش با نام شيخ خود او یکى بوده است و اين خود بيانگر وسعت معلومات وى در علم حديث است.<ref>رفیعی، علی، ج4، ص299</ref>.
مجموعه‌اى مشتمل بر 40 حديث نيز داشته است كه سلسله سند هریک از آنها به یکى از صحابه ختم مى‌شده كه نامش با نام شيخ خود او یکى بوده است و این خود بيانگر وسعت معلومات وى در علم حديث است.<ref>رفیعی، علی، ج4، ص299</ref>.
==پانویس==
==پانویس==
<references/>
<references/>
۶۱٬۱۸۹

ویرایش