مسیحیت (ابهام زدایی)

    از ویکی‌نور

    مسیحیت ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:



    • اصول مسیحیت نوشته سارو خاچیکی، به بیان و بررسی بعضی از اصول و عقاید مسیحیان، مانند کتاب مقدس، خدا، عیسی، روح‌القدس، سقوط انسان، کلیسا و مأموریت آن، بازگشت مسیح و رویدادهای آخرالزمان می‌پردازد.




    • شناخت مسیحیت نوشته عباس رسول‌زاده و جواد باغبانی، پژوهشی جامع و کامل درباره تاریخ و اعتقادات و تعالیم مسیحیت است. کتاب جنبه کمک‌درسی دارد و درباره برجسته‌ترین مباحث و مؤثرترین شخصیت‌ها در طول تاریخ مسیحیت سخن می‌گوید.


    • مبانی مسیحیت (گروسکی) نوشته ل. بیاتی گروسکی، با ترجمه اسدالله مبشری در شش فصل تدوین شده است. این کتاب حاصل یک رشته تحقیقات مستند درباره ریشه مسیحیت است که نویسنده بنا بر متون و اسناد قدیم و پاپیروس‌هایی که اخیراً در واتیکان و قمران در مصر علیا کشف شده و به‌دست آمده و با توجه به جعل و تحریف ‌هایی که قدم‌به‌قدم در طی قرن‌ها در اناجیل صورت گرفته، فراهم آورده است.









    • مسیحیت از آغاز تا عصر روشنگری نوشته عزت‌الله نوذری، در شانزده فصل، شکل‌گیری و تحولات دین مسیحیت را از آغاز تا قرن نوزدهم با نگرشی نسبتاً تاریخی - انتقادی و با زبانی ساده و به‌صورت مختصر و بیشتر با استناد به منابع فارسی گزارش می‌کند.






    • منجی به روایت اسلام و مسیحیت ترجمه فارسى «المُخَلِّصُ بينَ الاسلام و المسيحية»، اثر باسم الهاشمى، در صدد بيان گوشه‌اى از تفاهم و هم‌گرايى موجود بين اسلام و مسيحيت در مورد منجى است كه به موضوع مهم مهدویت پرداخته است.






    • کلام مسيحی نوشته توماس میشل (معاصر)، کشیش کاتولیک تبعه آمریکا و از راهبان فرهیخته ژزوئیت که سال‌ها میان مسلمانان زیسته، در موضوع عقاید مسیحیت است و توسط حسین توفیقی (معاصر) ترجمه شده است.




    • الرد الجميل لإلهية عيسی بصريح الإنجيل به زبان عربى ردیه‌ی ابوحامد غزالی‌ بر عقیده‌ی‌ الوهیت مسیح‌ است كه‌در آن با استفاده‌ از متون‌ اناجیل‌ به‌ این‌بحث می‌پردازد كه‌ مسیح‌ از طرف خداوند اذن خاص داشت كه‌ تعبیرات ویژه‌ای در باب‌ ارتباط فرزندی با خدا و یا وحدت با خداوند به‌كار برد و اذن‌ او در میان‌ روابط پیامبران با خداوند منحصر به‌فرد است. اما در واقع‌ او هرگز الوهیت‌ را - آن‌گونه‌ كه‌ امروز مسیحیان‌ به‌طور عام‌ برداشت می‌كنند - به‌خود نسبت نداد.


    • درسنامه الهيات مسيحی، اثر آلیستر مک گراث، ترجمه بهروز حدادی، یکی از متون معتبر درسی در زمینه الهیات مسیحی است که نویسنده در آن کوشیده است در چهارچوب معیارهای علمی و تعلیمی، از مهم‌ترین مسائل الهیات مسیحی، تبیین منصفانه و عالمانه‌ای به دست دهد.